COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta - Breloc argintiu pentru sanatate cu Wu Lou si Pasarea Garuda

Remediu Feng Shui pentru protectie si sanatate, anul 2018, anul Cainelui de pamant

COD: 2049

Stoc terminat

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta amuleta breloc este pentru sanatate si protectie. Este in forma de WU LOU si are pe una din fete PASAREA GARUDA cu cele doua semne ale TAI SUI pe anul acesta, iar pe cealalta parte mantre de protectie.

Ce simbolizeaza Wu Lou-ul in Feng Shui

Un alt simbol al longevitatii, care aduce abundenta binecuvantarii divine si poate fi regasit in multe case din China de astazi este Wu Lou-ul. Se mai numeste,.Tartacuta sau dovleacul nemuririi, este un simbol puternic traditional al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si al abundentei. Forma Wu Lou-ului este considerata a fi o reprezentare  in miniatura a uniuni dintre cer si pamant. Amplasarea unui Wu Lou in casa este considerata unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sanatate. Multe zeitati precum Sau Sing Kung, Fuk Luk Sau, Li T'ieh Kuai, Cei 8 nemuritori si uneori Buddha Razand sunt reprezentati purtand acest minunat simbol al nemuriri.

In cele mai vechi timpuri, Wu Lou-ul era utilizat pentru a stoca apa sau potiuni folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Datorita rolului Wu Lou-ului de a mentine in viata calatorii, i-a fost dat numele de "datator de viata" si, prin urmare, a devenit un puternic simbol al starii bune de sanatate. De asemenea, se crede ca Wu Lou-ul contine elixir de sanatate, vitalitate si nemurire. In mitologia chineza. Prin urmare Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui pentru a absorbi energiile negative din jurul nostru.

Ce reprezinta Pasarea Garuda in Feng Shui

Este o pasare mitica , care atrage satatea fizica cat si mintala. Orice reprezentare a acestei pasari Garuda se poate folosi pe steaua 2 Steaua sanatatii

Este un remediu pentru anul 2018, anul Cainelui de pamant.

Trebuie sa fie purtat de cei nascuti in anul cocosului, de fetele tinere, de cei bolnavi.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor
Material Metal
Lungime (cm) 11.5
Inaltime (cm) 0
Latime (cm) 4
Culoare argintiu si Negru

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta - Breloc argintiu pentru sanatate cu Wu Lou si Pasarea Garuda