Mai multe vizualizari

Amuleta -Breloc cu 10 silabe HUM

Remediu pentru protectie cu silaba HUM

COD: 2036

in stoc

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta cu 10 silabe HUM si DUBLA DORJE

Este o amuleta feng shui cu zece raze, care protejeaza de energiile negative care vin din cele opt directii cardinale. Are in fiecare raza o silaba HUM, simboluri puternice de protectie. De asemenea pe partea opusa are inscriptionata combinatia de silabe OM AH HUM care protejează de moarte prematură și nefiresca (accidente).

Se poate purta in masina, la geanta sau chiar in casa in sectorul aferent stelei 5.

Se poate purta in excursii prin paduri, munti si alte locuri periculoase. Deasemenea in timpul calatoriilor cu avionul.

Silaba HUM este SILABA DE RADACINA A LUI GURU RINPOCHE, Este un simbol de bun augur, de protectie foarte puternica, totodata aducand pacea si fericirea.

Se poate folosi pe steaua 1 (steaua victoriei), pe steaua 2 (reprezentand sanatatea), steaua 3 (probleme legale, certuri), steaua 5 (steaua accidentelor, a distrugerilor si a dezastrelor) si Steaua 8 (steaua prosperitatii)

Este un remediu puternic pentru anul acesta .

Trebuie purtat de toata lumea care calatoreste.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor
Material Metal si Strasuri
Lungime (cm) 4.5
Inaltime (cm) 9.5
Latime (cm) 0.3
Culoare Auriu si Rosu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta -Breloc cu 10 silabe HUM