Mai multe vizualizari

Amuleta-Breloc cu Cal de vant rosu - Lung Ta si steag cu dragon

Remediu pentru bogatie si prosperitate

COD: 2087

in stoc

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta cu Cal de vant rosu Lung Ta si steag cu dragon

Cal de vant Lung Ta

Creat cu o atentie deosebita acordata detaliilor acest absolut suberb Cal al Vantului este reprezentat carand pe spatele lui un cristal ce reprezinta stralucirea. Acest animal magnific simbolizeaza puterea, viteza, victoria si succesul iar diamantul de pe spatele lui reprezinta stralucirea si averea. Plasati aceasta amuleta intr-o zona luminata din casa dumneavoastra iar acesta v-a straluci si v-a atrage averea asupra casei si familiei. Deasemenea se poarta asupra D-voastra pentru a amplifica succesul si reusita in cariera sau afaceri. Cal de Vant sau calul Lung Ta creatura mitica venerat in cultura tibetană, combină viteza vantului și puterea calului de a transporta rugăciunile de la pămant la cer.

Calul Lung Ta va creste energia spirituala

CE SIMBOLIZEAZA DRAGONUL IN FENG SHUI

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

In cultura chineza si Feng Shui, este un magnific simbol de bun augur, cea mai puternica si mai sacra dintre toate creaturile si este tratat cu un deosebit respect. Din generatii in generatii, Dragonul a fost simbol suprem al puterii, abundentei, norocului si cinstei. In cele mai vechi timpuri, Imparatii din China se considerau Dragoni, si simbolul Dragonilor nu putea fi folsit decat de acestia.

Dragonul este creator de Chi pretios sau cosmic, cunoscut si sub numele de "Sheng Chi", care aduce averi in casele noastre si la locurile de munca. Dragonii sunt un remediu Feng Shui puternic pentru afaceri, aduce previziune si intelepciune in special pentru persoanele mai in varsta, aduce onoare familiei, si protejeaza detinatorul si ii deschide calea catre oportunitati noi si favorabile.

Remediu pentru anul porcului / mistretului , anul 2019.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Cal
Material Metal
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Metal
Lungime (cm) 12
Inaltime (cm) 0
Latime (cm) 3.8
Culoare rosu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta-Breloc cu Cal de vant rosu - Lung Ta si steag cu dragon