COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta cu 10 silabe HUM si DUBLA DORJE (dorja)

Remediu pentru anul 2017 , stelele, 1, 2, 3, 5 si 8

COD: 1864

Stoc terminat

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta cu 10 silabe HUM si DUBLA DORJE

Este o amuleta feng shui cu zece raze, care protejeaza de energiile negative care vin din cele opt directii cardinale. Are in fiecare raza o silaba HUM, iar pe centru Dubla Dorja, simboluri puternice de protectie. De asemenea pe partea opusa are inscriptionata combinatia de silabe OM AH HUM care protejează de moarte prematură și nefiresca (accidente).

Se poate purta in masina, la geanta sau chiar in casa in sectorul aferent stelei 5.

Se poate purta in excursii prin paduri, munti si alte locuri periculoase. Deasemenea in timpul calatoriilor cu avionul.

Silaba HUM este SILABA DE RADACINA A LUI GURU RINPOCHE, Este un simbol de bun augur, de protectie foarte puternica, totodata aducand pacea si fericirea.

Se poate folosi pe steaua 1 (steaua victoriei), pe steaua 2 (reprezentand sanatatea), steaua 3 (probleme legale, certuri), steaua 5 (steaua accidentelor, a distrugerilor si a dezastrelor) si Steaua 8 (steaua prosperitatii)

Dubla Dorje

Se spune ca dubla dorje este instrumentul zeilor. Este un simbol de protectie împotriva pericolelor fizice, cum ar fi accidentele și jafurilor. Se poartă zilnic pentru a rămâne în siguranță în orice moment. Este un simbol al oamenilor de succes, al oamenilor puternici.Aduce protectie si in acelasi timp prosperitate si victorie.

 

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor
Material Metal si Strasuri
Lungime (cm) 4.5
Inaltime (cm) 4.5
Latime (cm) 0.3
Culoare Auriu si Albastru

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta cu 10 silabe HUM si DUBLA DORJE (dorja)