COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta cu 15 silabe HUM

Remediu pentru protectie cu silaba HUM

COD: 2036

in stoc

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta cu 15 silabe HUM si ROATA DHARMEI

Este o amuleta feng shui cu cinsprezece raze, care protejeaza de energiile negative care vin din cele opt directii cardinale. Are in fiecare raza o silaba HUM, simboluri puternice de protectie. 

Se poate purta in masina, la geanta sau chiar in casa in sectorul aferent stelei 5 si stelei 7

Se poate purta in excursii prin paduri, munti si alte locuri periculoase. Deasemenea in timpul calatoriilor cu avionul.

Silaba HUM este SILABA DE RADACINA A LUI GURU RINPOCHE, Este un simbol de bun augur, de protectie foarte puternica, totodata aducand pacea si fericirea.

Se poate folosi pe steaua 1 (steaua victoriei), pe steaua 2 (reprezentand sanatatea), steaua 3 (probleme legale, certuri), steaua 5 (steaua accidentelor, a distrugerilor si a dezastrelor) si Steaua 8 (steaua prosperitatii)

Este un remediu puternic pentru anul acesta .

Roata de protecție 15 Hums întoarce toate hexagurile negative, vrăjile și vibrațiile proaste îndreptate către tine din orice motiv. Este deosebit de eficienta pentru oricine suferă de oameni care sunt gelosi sau pentru cei care se confruntă cu politici urâte de birou. 

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru familie si educatie, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 1 - Steaua alba a norocului sau steaua victoriei, Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 8 - Steaua abundentei sau steaua bogatiei si a baniilor
Material Metal si Strasuri
Lungime (cm) 4.5
Inaltime (cm) 9.5
Latime (cm) 0.3
Culoare Auriu si Albastru

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta cu 15 silabe HUM