Mai multe vizualizari

Amuleta de protectie cu elefant si rinocer

Remediu Feng Shui pentru protectie si bunastare. 

COD: 2037

in stoc

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o amuleta de protectie cu elefant si rinocer albastru care protejeaza impotriva energiilor negative aduse de steaua 7, steaua jafurilor.

Este remendiu pentru steaua 7 deoarece aceasta aduce risc de talharii, accidente si violente.

Este recomandat pentru cupluri, deoarece steaua 7 produce infidelitati in casatorie sau relatie.

Acesta amuleta reprezinta un simbol foarte puternic pentru protectie, infatisand cele doua animale - elefantul si rinocerul albastru - reprezentative pentru protectie in Feng Shui.

Influenta elefantilor asupra omenirii a fost intotdeauna fascinanta si fermecatoare. Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendori. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

Rinocerul albastru este un simbol puternic de protectie impotriva jafurilor, accidentelor, dusmanilor precum si pentru a contracara violenta stelei 7 in perioada lui 8. Este o stea de care maestrii Feng Shui se tem ca aduce furturi, accidente fatale, nenorociri in viata noastra. Cel mai bun remediu pentru aceasta stea este plasarea unei perechi de rinoceri albastri in sectorul afectat.

Avand in vedere simbolul foarte puternic de protectie al acestei amulete Feng Shui, asigurati-va ca aveti mereu asupra dumneavoastra aces minunat breloc.

Vedeti gama noastra larga de Amulete si Talismane Feng Shui

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Elefant, Rinocer
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru familie si educatie
Stele zburatoare Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt
Material Rasina
Lungime (cm) 11
Inaltime (cm) 4.5
Latime (cm) 0
Culoare albastru/ argintiu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta de protectie cu elefant si rinocer