COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou (u lu) si Buddha al Medicinei

Remediu pentru sanatate. Remediu pentru steaua 2.

COD: 1883

Stoc terminat

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta amuleta breloc este pentru sanatate si protectie. Este in forma de WU LOU si are pe una din fete Buddha Medicinei, reprezentantul suprem al sanatatii.

Ce simbolizeaza Wu Lou-ul in Feng Shui

Un alt simbol al longevitatii, care aduce abundenta binecuvantarii divine si poate fi regasit in multe case din China de astazi este Wu Lou-ul. Se mai numeste tartacuta sau dovleacul nemuririi, este un simbol puternic traditional al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si al abundentei. Forma Wu Lou-ului este considerata a fi o reprezentare  in miniatura a uniunii dintre cer si pamant. Amplasarea unui Wu Lou in casa este considerata unul dintre cele mai bune remedii Feng Shui pentru sanatate. Multe zeitati precum Sau Sing Kung, Fuk Luk Sau, Li T'ieh Kuai, Cei 8 nemuritori si uneori Buddha Razand sunt reprezentati purtand acest minunat simbol al nemuririi.

In cele mai vechi timpuri, Wu Lou-ul era utilizat pentru a stoca apa sau potiuni folosite in timpul calatoriilor si expeditiilor. Datorita rolului Wu Lou-ului de a mentine in viata calatorii, i-a fost dat numele de "datator de viata" si, prin urmare, a devenit un puternic simbol al starii bune de sanatate. De asemenea, se crede ca Wu Lou-ul contine elixir de sanatate, vitalitate si nemurire. Prin urmare Wu Lou este un puternic remediu Feng Shui pentru a absorbi energiile negative din jurul nostru.

Ce reprezinta Medicine Buddha in Feng Shui

Buddha al medicinei  este de asemenea cunoscut si ca Medicine Buddha care este foarte cunoscut pentru sanatate, fericire si bucurie

Medicine Buddha are puterea de a insanatosi si de a alunga boliile.

Se foloseste ca remediu pentru steaua 2, steaua boliilor. Are intotdeauna ceva albastru, este un element de apa.

Este un remediu pentru acest an, pentru cei amenintati de steaua 2.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Dragon, Tigru
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani, Pentru noroc si stare favorabila, Pentru sanatate
Stele zburatoare Steaua 2 - Steaua sanatatii si a bolilor, Steaua 9 - Steaua multipicatoare a norocului sau steaua oportunitatiilor viitoare
Material Metal
Lungime (cm) 0
Inaltime (cm) 6
Latime (cm) 4
Culoare Auriu si Argintiu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou (u lu) si Buddha al Medicinei