COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Amulete cu cei trei gardieni celesti

Remediu pentru conflicte si procese, pentru certuri si barfe

COD: 1799

in stoc

110,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta amuleta de protectie este formata din cei trei gardieni celesti - caine Fu, Chi Lin si Pi Yao .

Ce simbolizeaza Cainii Fu si utilizarea lor in Feng Shui

Cainii Fu, in mod normal, vazuti ca o pereche sunt animale mitice si gardienii ai portii ceresti. Se spune ca sunt protectorii influentelor raului. Din cele mai vechi timpuri acesti gardieni de protectie, Cainii Fu au fost amplasati in fata tuturor templelor si palatelor. Astazi o sa ii puteti vedea amplasati in fata restaurantelelor, banicilor. hotelurilor, mall-urilor si magazinelor. Se spune ca oamenii cu ganduri bune pot trece de Cainii Fu nestingheriti, insa celor cu intentii rele si negative le este refuzata intrarea. Cainii Fu sunt hraniti de Chi-ul care intra in acea locatie astfel asigurand o sursa nesfarsita de noroc.

Ce simbolizeaza Pi Yao si utilizarea lui in Feng Shui

Pi Yao este o creatura misitca extrem de puternica si o amuleta norocaosa de bun augur. Este un remediu pe care trebuie sa il aibe oamenii de afaceri si comerciantii care doresc sa isi mareasca veniturile. Nu este de mirare ca figurinele Pi Yao pot fi adesea intalnite in banci, cazinouri, piete de schimb valutar si in companii de mare succes din tinutul oriental. Pe langa aceasta, chinezii adora Pi Yao pentru natura sa protectoare, ascultatoare si loiala. Se spune ca Pi Yao va incerca intotdeauna sa dea tot ce are mai bun pentru a satisface dorintele stapanului sau asigurand protectia sanatatii si bunastarii.

Chi Lin in Feng Shui

Chi Lin, este o creatura legendara cu cap de Dragon, solzi de crap, corp de cal si o coada care contine bucle mici. Acestia sunt uneori numiti calul-dragon, creatura mitica care are o multime de legende si povestiri asociate. O legenda spune ca au fost initial gardieni ai portii cerului. Chi Lin este de asemenea asociat cu patratul Hou Tu, un simbol de nemere utilizate in analiza Feng Shui. Prezenta unui Chi Lin atarge suflul cosmic al Dragonului, care promite semne bune, avere, succes, longevitate, intelepciune, compasiune. Magnificii Chi Lin, se crede ca au abilitati de protectie. Se spune ca daca te uiti in ochii acestora, va vor aduce fericire si noroc.

Caracteristici

Tip produs Brelocuri
Animal Feng Shui Nu
Material Metal
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei, Steaua 5 - Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenoricirilor si pericolelor, Steaua 7 - Steaua violentelor sau steaua tradarii - riscul de jaf si furt
Material metal
Lungime (cm) 3
Inaltime (cm) -
Latime (cm) 3
Culoare auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amulete cu cei trei gardieni celesti