Mai multe vizualizari

Amuleta cu cifra opt

Remediu Feng Shui pentru prosperitate si abundenta.

COD: 1637

in stoc

6,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Amuleta Feng Shui cu cifra opt

Amuleta Feng Shui absolut minunata, realizat din cifra opt decorat cu nod mistic colorat si doua siraguri de monede.

Despre cifra opt sau simbolul infinitului

Simbolul infinitului sau cifra opt este numarul echilibrului cosmic.

Acesta simbolizeaza iubirea eterna, care nu se sfarseste niciodata.

Ce simbolizeaza monedele in Feng Shui 

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China. Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Combinatia dintre o gaura patrata pe o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul, si atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer. In China antica oamenii de stiinta credeau ca monedele sunt foarte puternice in artactia norocului si a bogatiei, drept pentru care erau purtate ca amulete de catre fiii lor. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.

Monedele vechi chinezesti sau reproduceri ale acestora sunt simboluri populare de prosperitate si bunastare si des utilizate in Feng Shui-ul de astazi. Ele pot fi purtate in posete, portofele sau amplasate la locul de munca, acasa. Panglici si snururi aurii sunt adesea folosite pentru a le lega impreuna pentru a activa si elibera energiile monedelor.

Kang Hsi sau perioada imparatilor Chien Long, a fost o perioada deosebit de prospera, prin urmare monedele chinezesti in special din aceste perioade sunt considerate amulete de bun augur. Monedele, avand energie de metal, devin foarte puternice atunci cand vor fi amplasate in vest, nord-vest, si sectoarele de nord.

Atunci cand le veti amplasa pur si simplu prin casa, afisati-le cu partea Yang in sus. Partea Yang a unei monede este cea cu patru carcatere chinezesti iar partea Yin este cea cu doua caractere chinezesti.

Nodul mistic

Nodul mistic este o combinatie a 6 simboluri ale infinitului. Acest nod minunat simbolizeaza viata lunga si fericita, sanatate, bogatie si reusita profesionala. In afara de utilizarea lui pentru a atrage prosperitatea si longevitatea, nodul mistic rosu, este de asemenea folosit ca un simbol al iubirii vesnice si a casniciei reusite. Este de asemenea un simbol puternic pentru protectie si noroc.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 25
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Amuleta cu cifra opt