Mai multe vizualizari

Canaf cu dragon si monede

Remediu Feng Shui pentru bogatie si abundenta.

COD: 2348

in stoc

9,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

In cultura chineza si Feng Shui, este un magnific simbol de bun augur, cea mai puternica si mia scara dintre toate creaturile si este tratat cu un deosebit respect. Din generatii in generatii, Dragonul a fost simbol suprem al puterii, abundentei, norocului si cinstei. In cele mai vechi timpuri, Imparatii din China se considerau Dragoni, si simbolul Dragonilor nu putea fi folsit decat de acestia.

In Feng Shui, pepitele aurii sunt considerate ca simboluri puternice de bogatie si avere. Pepitele aurii sunt extrem de indicate pentru a fi introduse in vasele prosperitatii, sau pe corabiile bogatiei pentru a atrage bogatia. Amplasarea lor in preajma unor figurine cum ar fi Fuk Luk Sau, amplifica acest efect. Aveti posibiliatea de a amplasa pepitele aurii in sectorul de Sud-Est in camera de zi, birouri sau spatii de afaceri pentru a activa sectorul averii, conform celor 8 aspiratii de viata dupa metoda Pa Kua, asfel atragand norocul la bani. De asemenea pot fi folosite pentru a activa sectorul mentorilor, in coltul Nord-Vest.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Dragon
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 10
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Canaf cu dragon si monede