Mai multe vizualizari

Canaf cu Ru YI si ardei rosii si nod mistic

Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate.

COD: 1693

in stoc

6,80 RON
(TVA inclus)

Descriere

Canaf Feng Shui cu Ru YI si ardei rosii . Canaful este decorat cu nod mistic rosu si un sirag de ardei rosii. Ardeii rosii fac parte din categoria simbolurilor puternice pentru atractia prosperitatii si bunastarii. Sarpele (al saselea semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc) reprezinta filozofia, intelepciunea, calmul, gratia si intelegerea. O persoana nascuta sub semnul sarepelui este dotata cu intelpciune innascuta si incredere in propriile forte. Se crede ca amplasarea serpilor in casa sau la locul de munca va consolida trasaturile si caracateristicile acestuia tuturor membrilor familiei. Gratios si nu usor-vorbaret, iubeste cartile bune si muzica, teatrul si va gravita in jurul celor mai bune lucruri in viata. Cele mai frumoase femei si barbati se nasc in general sub acest minunat semn zodiacal din Horoscopul Chinezesc. Aliatii sai zodiacali sunt bivolul, cocosul si maimuta.

Ru Yi este unul dintre simbolurile cele mai puternice pentru putere, conducere si autoritate. De asemenea, cunoscut si ca Sceptru al Puterii, Ru Yi, a fost un instrument pentru oficiali de rang inalt in China, din cele mai vechi timpuri. Erau de obicei realizate din pietre semipretioase cum ar fi jadul sau din aur.

Atunci cand sunt necesare calitatile de lider in viata profesionala a unei persoane, un Ru Yi este un element ideal. Din acest motiv este un remediu Feng Shui, care trebuie sa il detina patriarhul unei familii, directorii, managerii si oamenii politici. Deseori poate fi regasit, amplasat, pe birourile unor oameni de succes cu functii inalte, un Ru Yi va crea un tip special de Chi, care va ajuta la stimularea norocului in cariera, promite respect si recunoastere.

Asigurati-va ca beneficiati de energie pozitiva in planul bunastarii si al prosperitatii prin amplasarea in mod vizibil al sarpelui  feng shui cu monede si pepite in casa sau la birou.

Caracteristici

Tip produs Amulete si talismane
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Sintentic/Metal
Lungime (cm) 12
Inaltime (cm) Nu
Latime (cm) 9
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Canaf cu Ru YI si ardei rosii si nod mistic