COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Caini Fu colorati

Remediu Feng Shui pentru protectie.

COD: 2235

in stoc

22,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Aceasta este o percehe superba de Caini Fu Feng Shui realizati din rasina si pictati manual in culori vibrante. Cainii Fu mai sunt si cunoscuti sub numele de Leii Protectori ai Templului si simbolizeaza puterea, curajul si protectia familiei de tot ce inseamna rau.

Ce simbolizeaza Leii Protectori ai Templului in Feng Shui

Cainii Fu, in mod normal cunoscuti ca si pereche, sunt animale mitice si aparatorii Portii Templului Ceresc. Ei au darul de a insipira teama prin aspectul fizic si sunt considerati protectorii care alunga spiritele rele si influentele negative. Din cele mai vechi timpuri Protectorii Portii Templui Ceresc au fost amplasati in fata tuturor palatelor si templelor. Sarcina lor este de a influenta in bine gandul si intentia celor care patrund in acele locuri. Se spune ca omameni cu ganduri bune pot trece de acesti Caini Fu nestingheriti, in timp ce omanilor cu ganduri negative le refuza intrarea. Acesti minuntai Gardieni ai Portii Templului Ceresc de asemenea, Chi-ul care intra casa sau sediul firmei astfel in cat aduc noroc.

Iata cum puteti utiliza acesti minunati Caini Fu in Feng Shui:

Pozitionati o pereche de Gardieni ai Templului Ceresc la un nivel cat se poate de inalt lang usa principala cu fata catre aceasta pentru a proteja impotriva influetelor rele si chiar impotriva furturilor. Puteti de asemenea sa ii amplasa-ti pe o masuta vizavi de usa principala.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Caine
Material Rasina
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 4.5/buc
Inaltime (cm) 4/buc
Latime (cm) 3/buc
Culoare Multicolor

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Caini Fu colorati