COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Pereche de Caini Fu

Remediu Feng Shui pentru protectie.

COD: 13114

in stoc

68,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Cainii Fu, cunoscuti ca protectori, indeparteaza influentele negative ale raului. Masculul este reprezentat cu o minge/glob, in timp ce femela protejeaza sub gheara sa un pui de Caine Fu. Masculul reprezinta autoritatea si comanda, in timp ce femela reprezinta protectie si loialitate. Intotdeauna amplasati masculul in partea stanga si femela in partea dreapta (cum privim dinspre interior spre exterior).

Impotriva energiei celor 3 ucideri.

Ce simbolizeaza Cainii Fu si utilizarea lor in Feng Shui

Cainii Fu, in mod normal, vazuti ca o pereche sunt animale mitice si gardienii ai portii ceresti. Se spune ca sunt protectorii influentelor raului. Din cele mai vechi timpuri acesti gardieni de protectie, Cainii Fu au fost amplasati in fata tuturor templelor si palatelor. Astazi o sa ii puteti vedea amplasati in fata restaurantelor, bancilor. hotelurilor, mall-urilor si magazinelor. Se spune ca oamenii cu ganduri bune pot trece de Cainii Fu nestingheriti, insa celor cu intentii rele si negative le este refuzata intrarea. Cainii Fu sunt hraniti de Chi-ul care intra in acea locatie astfel asigurand o sursa nesfarsita de noroc.

Iata cum puteti utiliza Caini Fu in Feng Shui pentru calea catre o viata mai buna:

Pozitionati o pereche de Caini Fu la un nivel mai ridicat deoparte si de alta in exteriorul usii principale a casei pentru protectie, sau la birou impotriva influentelor negative si chiar a furturilor. Masculul pe partea stanga a usii principale (cum privim dinspre interior spre exterior) si femela pe partea dreapta (cum privim dinspre interior spre exterior). Puteti, de asemnea amplasa o pereche de Caini Fu pe o masa mai mica opusa usii principale.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Nu
Material Rasina
Remediu Feng Shui Impotriva accidentelor, Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Steaua 3 - Steaua certurilor sau steaua furiei
Material Rasina
Lungime (cm) 6/buc
Inaltime (cm) 10/buc
Latime (cm) 4/buc
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Pereche de Caini Fu