COMENZI TELEFONICE ȘI CONSULTANȚĂ LA 0799.188.188

Mai multe vizualizari

Dragon de apa cu perla nemuririi

Remediu Feng Shui pentru noroc si bunastare.

COD: 1749

in stoc

48,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Ce simbolizeaza Dragonul in Feng Shui

Dragonul este unul dintre cele patru animale celeste, si un simbol foarte important si puternic in Feng Shui. Dragonul reprezinta simbolul Yang, viguarea sexului masculin, curaj si vitejie. Acesta este marinimos, plin de vitalitate si forta. Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector, desi poate fi amplasat in orice alta directie.

In cultura chineza si Feng Shui, este un magnific simbol de bun augur, cea mai puternica si mia scara dintre toate creaturile si este tratat cu un deosebit respect. Din generati in generatii, Dragonul a fost simbol suprem al puterii, abundentei, norocului si cinstei. In cele mai vechi timpuri, Imparatii din China se considerau Dragoni, si simbolul Dragonilor nu putea fi folsit decat de acestia.

Dragonul este creator de Chi pretios sau cosmic, cunoscut si sub numele de "Sheng Chi", care aduce averi in casele noastre si la locurile de munca. Dragonii sunt un remediu Feng Shui puternic pentru afaceri, aduce previziune si intelepciune in special pentru persoanele mai in varsta, aduce onoare familiei, si protejeaza detinatorul si ii deschide calea catre oprtunitati noi si favorabile.

Desi imaginea unui Dragon poate fi amplasat in orice directie, asigurati-va ca materialul din care este confectionat Dragonul se potriveste foarte bine cu elementul corspunzator sectorului, de exemplu in sectorul de Sud-Est si Est se amplaseaza un Dragon cu elemnt de lemn; cristal,ceramica sau portelan in Sud-Vest, Nord-Est, Vest si Nord-Vest, precum si din metal in Vest, Nord si Nord-Vest.

- nu amplasati nici o reprezentare a unui Dragon in dormitor, pentru ca este simbol Yang si nu este potrivit pentru un loc destinat odihnei.
- incercati sa nu amplasati un dragon mai sus de nivelul ochilor pentru a ne asigura ca detinem controlul asupra lui.
- niciodata nu amplasati un Dragon in toaleta sau in baie.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Dragon
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani, Pentru cariera si succes, Pentru noroc si stare favorabila
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 12
Inaltime (cm) 7
Latime (cm) 3
Culoare Albastru

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Dragon de apa cu perla nemuririi