Mai multe vizualizari

Porc / mistret auriu -diverse modele mic

Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate.

COD: 2317

Stoc terminat

11,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Maestrii Feng Shui considera ca acest purcelus un simbol deosebit de protectie impotriva dusmanilor si lucrurilor negative. Este de asemenea considerat si un remediu foarte bun pentru afaceri si sedii de firme, daca va fi amplasat in dreptul intrarii din birou. Atrage sansele si oportunitatile favorabile si va va ajuta sa va imbogatiti.

Ce simbolizeaza porcul/mistretul si utilizarea lui in Feng Shui

Mistretul este semnul doisprezece in horoscopul chinezesc. O persoana nascuta sub acest semn zodiacal este harnica, caritabila, umila, generoasa si de compasiune. Se crede ca amplasarea unui purcelus/mistret in locuinta dumneavoastra sau la locul de munca, va consolida si imbunatati toate trasaturile si caracteristicile bune care ii reprezinta pe toti membrii familiei.

Porcusorul/mistretul va va da puterea necesara pentru depasirea obstacolelor si pentru a te bucura la maxim de toate beneficiile. Va va ajuta de asemenea sa va pastrati prieteni loaili aproape de dumneavoastra si va va feri de tradare. Acesta este un remediu Feng Shui recomandat de multi maestri Feng Shui care in general nu dezamgeste.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Mistret
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 3
Inaltime (cm) 3.5
Latime (cm) 2
Culoare Auriu

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Porc / mistret auriu -diverse modele mic