Mai multe vizualizari

Tigru alb pe vasul abundentei si ru yi

Remediu Feng Shui pentru bunastare.

COD: 52777

Stoc terminat

8,00 RON
(TVA inclus)

Descriere

Acesta este o infatisare deosebita a unui tigru sezand pe vasule abundetei plin cu comori si Ru Yi.  Este realizat din rasina colorata cu alb si finisat in cel mai atent detaliu. Vasul abundentei este  plin cu comori, pepite de aur, monede si perle toate simboluri puternice de prosperitate, pentru a semnifica acumularea abundentei si bogatiei. Practica de a tine vase ala abundentei si boluri pentru prosperitate in casa, pentru a spori norocul averii a fost efectuata inca din China antica de catre cei bogati. Un vas al abundentei simbolizeaza abundenta nesfarsita a bogatiei. Ru Yi este unul dintre simbolurile cele mai puternice pentru putere, conducere si autoritate. De asemenea, cunoscut si ca Sceptru al Puterii, Ru Yi, a fost un instrument pentru oficialii de rang inalt in China, din cele mai vechi timpuri. Tigru, Vasul Abundentei si Ru Yi reprezinta o combinatie perfecta a unui remdiu Feng Shui pentru protectie in cariera si amplificarea veniturilor.

In Orient, Tigrul (al treilea semn din Horoscopul Chinezesc), simbolizeaza puterea, pasiunea si indrazneala. O persoana Tigru este curajoasa, activa, un lider natural, pasionat si independent. Se crede ca amplasarea Tigrilor in casa sau la locul de munca vor va spori si intari toate caracteristicile care ii reprezinta tuturor membrilor familiei. Tigrul va va da puterea necesara pentru a depasi cu usurinta obstacolele, si de asemenea, va ajuta sa va pastrati prietenii loiali aproape, prevenind tradarea si inselaciunea.

Directia favorabila a Tigrului este in Nord-Est, iar elementul caracteristic este lemnul. Aliatii Tigrului sunt Calul si Cainele.

Caracteristici

Tip produs Pentru casa si birou
Animal Feng Shui Tigru
Material Rasina
Remediu Feng Shui Pentru bunastare si bani
Stele zburatoare Nu
Material Rasina
Lungime (cm) 6
Inaltime (cm) 8
Latime (cm) 4,5
Culoare Alb

Comentarii

Scrie un review pentru produsul: Tigru alb pe vasul abundentei si ru yi