2017 Anul Cocosului de Foc – Cum te influenteaza si la ce trebuie sa te astepti

Anul chinezesc al Cocosului de foc incepe din 28 ianuarie 2017 si se termina in 15 februarie 2018. Guvernat de foc, aceast an este un an Yin. Focul Yin exprima caldura si discernamant interior, dar si liniste, intimitate ori legaturi stranse de familie.

Anii din semnul Cocosului tind sa fie un amestec de justitie, dreptate, actiuni bombastice si eficienta logistica. Joburile favorabile pentru acesti ani sunt cele din sectorul de administratie publica, dar si privata, carierele militare si cele din politie.

Culori norocase auriu, maro, galben
Numere norocoase 5, 7 si 8 
Flori norocoase gladiola, creasta cocosului

In acest an fiecare dintre noi trebuie sa munceasca din greu si sa aiba rabdare pentru a isi atinge scopurile. De asemenea, este foarte important sa fii prudent atunci cand ti se arata posibilitatea de a investi rapid si usor intr-o afacere noua.

Culorile pamantului sunt extrem de favorabile si este recomandat sa purtati haine sau bijuterii in maro, galbenul sau auriu. Ele vor aduce noroc tuturor celor 12 semne zodiacale in 2017.

Dragoste, fertilitate si casnicie

Pentru cei singuri, anul Cocosului de foc este benefic. Ei isi vor gasi dragostea iar perspectiva unei casnicii este destul de favorabila in acest an. De asmenea, cei casatoriti se pot gandi la conceperea unui copil. Daca nu complicati lucrurile prin a analiza si a gandii situatiile prea mult, relatiile amoroase tind sa fie foarte pozitive in acest an. 

Amuleta Cuceritorului si a Carismei aurie Amuleta cu cocos si marul dragostei Placheta Tai Sui 2017
Amuleta Cuceritorului si a Carismei aurie, remediu pentru dragoste in 2017 – cumpara de aici →  Amuleta cu cocos si marul dragostei, remediu pentru dragoste in 2017 – cumpara de aici →  Placheta Tai Sui 2017, remediu pentru dragoste in 2017 – cumpara de aici → 

Loc de munca, afaceri si succes profesional

Anul Cocosului este deseori marcat de succese pentru cei ce au avut rabdare in constructia individuala a unui proiect, ori a unei afaceri.

Foarte multi vor simti in acest an nevoia sa schimbe locul de munca, insa nu toate semenele zodiacale chinezesti vor reusi sa duca la bun sfarsit aceasta tranzitie, in mare parte datorita stresului si a esecurilor ce nu le vor da pace. 

Amuleta pentru protectie si ascensiune in cariera Amuleta cu Gui Ren pentru succes Amuleta Sceptrul Puterii lui Guru Rinponche
Amuleta pentru protectie si ascensiune in cariera – cumpara de aici →  Amuleta cu Gui Ren pentru succes – cumpara de aici →  Amuleta Sceptrul Puterii lui Guru Rinponche, remediu pentru cariera in 2017 – cumpara de aici → 

Cum te afecteaza anul Cocosului de Foc in functie de zodie

Afla de aici care este zodia ta in horoscopul chinezesc →

Sobolan

Pentru cei nascuti sub semnul Sobolanului, anul Cocosului este unul benefic si fertil. Vor fi invitati foarte des la petreceri si nunti. Este foarte posibil sa organizeze propria nunta. 

In ceea ce priveste succesul in afaceri sau locul de munca, in acest an, norocul va fi de partea Sobolanilor deoarece va fi o perioada benefica pentru implementarea si ducerea la bun sfarsit a tuturor proiectelor.

Cu toate acestea, trebuie sa aiba grija sa nu se supra-solicite cand vine vorba de munca, si sa isi acorde timp de relaxare atunci cand se simt obositi. Acesta perioada de relaxare este recomandat sa o petreaca alaturi de familiei,  niciodata ca timp pentru dezvoltarea proiectelor de afaceri.

Bivol

Si pentru Bivol, anul Cocosului este in general benefic. Vor exista momente cand vor lua taurul de coarne, perioade dificile si stresante, insa vor putea in sfarsit sa culeaga fructele muncii lor laborioase.

Cu toate acestea, Bivolul trebuie sa fie atent sa nu afiseze semnele succesului sau pentru ca risca sa starneasca gelozie printre prieteni si colegi. Acesta este singrul mare risc pe care trebuie sa il infrunte Bivoulul in acest an.

Tigru

Cei nascuti sub semnul Tigrului trebuie sa se astepte la vesti ce ar putea sa le dea viata peste cap, insa cu tenacitate, vor depasi orice obstacol. Chiar daca va fi un an agitat, anul Cocosului de Foc nu va fi la fel de greu ca 2016 deoarece acum se pot baza pe o persoana de incredere nou intrata in viata lor, ce poate fi un coleg de munca ori un prieten vechi din copilarie ce revine in oras dupa ani de disparitie.

Daca esti tigru este recomandat sa stai departe de alti tigri pe parcurul acestui an.

Iepure

De-a lungul acestui an, Iepurele va simti ca nu poate tine sau redobandi controlul asupra evenimentelor din viata lui. Chiar daca unii dintre ei vor avea optiunea de a sta linistiti pe toata durata anului, altii vor trebui sa se foloseasca de intuitia lor acuta pentru a cadea inapoi in picioare atunci cand situatia o va cere.

De asemenea, este important pentru Iepuri sa nu inceapa colaborari pe termen lung, decat daca au testat deja calitatile morale si profesionale ale angajatilor, colegilor sau partenerilor de afaceri.

Dragon

Dragonii trebuie sa fie foarte atenti si sa corecteze foarte rapid greselile pe care le fac in strategia de afaceri. Numai asa vor evita pierderile materiale si financiare. 

De aceea, este bine ca Dragonii sa primeasca suport finaciar, dar mai ales moral din partea mentorilor. Numai cu ajutorul lor Dragonii isi vor putea atinge ambitiile. Trebuie sa se abtina din a realiza o schimbare majora atat pe plan profesional cat si personal.

In plus, este foarte posibil sa fie surprinsi si sa primeasca inapoi bani pe care ii crezusera de mult pierduti,

Sarpe

Cei nascuti sub semnul Sarpelui au in fata un an profitabil si plin de succes. Disputele si conflictele in familie vor scadea considerabil iar proiectele de lunga durata, la care au lucrat mult, vor aduce beneficii material, dar si fericire interioara.

Cu toate acestea, de abilitatea Sarpelui de a economisii ceea ce castiga in 2017 depinde confortul material din anul viitor.

Cal

2017 va fi un an normal pentru Cal. Daca isi va dori sa atraga energii pozitive asupra lui, va trebui sa se concentreze pe partea creativa a lucrurilor si sa evite tentatiile.

Nu trebuie sa se lase pe spate si sa viseze, nici timp de relaxare nu va avea prea mult. Daca vrea sa culeaga roadele acestui an trebuie sa munceasca.

Vor fi echilibrati si protejati, insa trebuie sa fie atenti sa isi controleze impulsurile de manie atunci cand sunt pusi in fata frustrarilor si a necazurilor.

Capra

In 2017 cei nascuti sub semnul Caprei vor inceta sa isi mai doreasca sa fie iubiti cu orice pret. Succesul si festivitatile permanente din viata lor, le vor lasa timp sa isi reorganizeze dorintele. Vor fi promovati la munca sau afacerile proprii se vor ridica pe noi culmi ale succesului.

Sunt predispusi la pierderi materiale, asa ca este recomandat sa isi lase portofelul acasa sau sa fie mereu cu ochii in patru dupa hotii de buzunare.

Maimuta

Anii Cocosului sunt ani buni pentru Maimute. Vor cunoaste oameni noi, vor fi promovati ori vor incepe propriile lor afaceri.
Se vor adapta cu usurinta oricarei schimbari ce li se va arata in acest an, vor sari obstacolele facil si plini de indemanare iar oportunitatile ce li se vor ivi in cale vor fi armonios combinate cu idei noi si de viitor.

Cu toate acestea, trebuie sa acorde mai mult timp familiei in acest an.

Cocos

Cocosii peste 30 de ani trebuie sa mentina o balanta echitabila intre orele de munca si cele de relaxare, altfel risca sa traiasca dezamagiri profesionale sau sentimentale.

Vor avea parte de multe certuri si reconcilieri, insa se pot baza pe sensul lor acut de justitie pentru a se adapta si a depasi orice problema aparuta in acest an.

In ceea ce priveste viata amoroasa, daca invata sa faca mai multe concesii, se pot astepta la o un an implinit in dragoste si in cadrul familie.

Caine

Anul Cocosului de foc nu este unul neapart bun pentru Caine. Ei trebuie sa fie atenti sa nu se implice in dispute si certuri, pentru ca risca sa indeparteze membrii ai familiei si prieteni.

Vor vrea sa isi faca timp pentru a reflecta la anul ce a trecut, vor visa la timpuri mai bune, iar ele vor si veni in anii ce urmeaza. 

Mistret

La nivel personal, Mistretii vor trai o perioada de liniste si echilibru, insa la nivel social schimbarile bruste vor fi destul de dese in anul ce urmeaza.

In ceea ce le priveste cariera, nu trebuie sa se astepte la nicio evolutie semnificativa, nici la nivel de salariu, nici de responsabilitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *