Cele mai puternice remedii Feng Shui pentru 2020, anul Sobolanului de Metal

Anul Sobolanului de Metal va fi unul promitator in ceea ce priveste iubirea si bogatia. Elementul reprezentativ pentru acest an, metalul, este un indicator al succesului si al prosperitatii, iar pentru ca sobolanul este primul nativ din zodiacul chinezesc, anul 2020 sta sub semnul unui nou inceput. Descopera in articolul nostru cele mai puternice remedii Feng Shui pe care le poti folosi pentru a te bucura de energiile pozitive si a le inlatura pe cele negative.

În ultima perioada simti ca norocul nu a fost de partea ta? Pentru a te proteja de ghinion poarta cu tine Amuleta prosperitatii- Medalionul celor 8 simboluri de prosperitate cu silaba HRIH. Aceasta te poate ajuta sa treci cu brio peste toate situatiile nefericite. Mai mult, purtata zilnic, amuleta iti va spori si sansele de a iti creste veniturile.

Inca esti in cautarea jumatatii tale si te simti neimplinit pe planul amoros? Amuleta iubirii si a norocului in dragoste te va face carismatic si seducator, iar pe langa asta, te va proteja de intentiile negative ale celor din jur si de posibilele infidelitati. Poarta in geanta aceasta amuleta pentru a manifesta atractie puternica si a atrage norocul in dragoste.

Te simti barfit sau ai senzatia ca cei din jurul tau nu iti doresc binele? De asemenea, iti doresti sa te protejezi de virusuri si boli? Amuleta cu Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUM este unul dintre cele mai puternice remedii de protectie. Aceasta te va feri de ghinioane, iti va amplifica istetimea si iti va limpezi mintea, pentru a fi capabil sa iei mereu cele mai bune decizii. Mai mult, mantra OM AH HUM te va proteja de boli sau probleme de sanatate. Asigura-te ca o porti mereu cu tine pentru a te incarca de energiile pozitive si a primi protectia amuletei.O poti agata si la oglinda masinii, pentru a te feri de accidente si nenorociri.

Amuleta prosperitatii- Medalionul celor 8 simboluri de prosperitate cu silaba HRIHAmuleta iubirii si a norocului in dragoste - vulpea alba cu cele 9 cozi si floarea de dragosteAmuleta - Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUM
Amuleta prosperitatii- Medalionul celor 8 simboluri de prosperitate cu silaba HRIH – cumpara de aici→Amuleta iubirii si a norocului in dragoste 
Remediu Feng Shui pentru iubire – cumpara de aici→
Amuleta – Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUM
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Anul 2020 reprezinta un an de crestere si reconstructie dupa dezastrele naturale care au avut loc in anii precedenti. Daca prosperitatea, fericirea si sanatatea nu s-au implinit in anii trecuti, asigura-te ca intampini anul Sobolanului de Metal cu un remediu Feng Shui pentru protectie si sanatate. Amuleta -Medalion cu Wu Lou, cele 12 zodii si cele 8 simboluri este una dintre cele mai puternice. Acesta se foloseste pe steaua 2 va fereste de energiile de boala asigura pace, prosperitate, armonie si fericire.

Ai probleme cu banii sau iti doresti o crestere financiara in anul Sobolanului de Metal? Amuleta cu Sigiliul Pamantului este unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui pentru activarea energiilor de bogatie. Asezata in casa sau purtata asupra ta, amuleta va atrage nu doar bogatie, ci si o stare generala buna si noroc sporit.

Cum am mentionat anterior, anul Sobolanului de Metal va fi unul plin de prosperitate si bunastare . Pentru a te asigura ca profiti din plin de aceste energii, poarta cu tine un remediu Feng Shui pentru bunastare si noroc. Amuleta Anului 2020, Anul Sobolanului De Metal te va ajuta sa acumulezi intelepciune, vitalitate, forta si bogatie pe tot parcursul anului 2020.

Amuleta -Medalion cu wu lou , cele 12 zodii si cele 8 simboluriAmuleta cu Sigiliul Pamantului sau pecetea pamanteascaAmuleta anului 2020 cu mangusta si mantre de succes - Amuleta Feng Shui pentru prosperitate cu 12 zodii
Amuleta -Medalion cu wu lou , cele 12 zodii si cele 8 simboluri
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→
Amuleta cu Sigiliul Pamantului sau pecetea pamanteasca
Remediu Feng Shui pentru noroc – cumpara de aici→
Amuleta anului 2020 cu mangusta si mantre de succes – Amuleta Feng Shui pentru prosperitate cu 12 zodii – cumpara de aici→

Simti ca in ultima vreme esti inconjurat de energie negativa si oameni rau intentionati, care iti altereaza starea de spirit? Pentru a asigura armonia si bunastarea acasa, la birou sau in familie si pentru a inlatura toate problemele ce ar putea sa se iveasca in acest an, lipeste Sticker-ul pentru protejarea familiei – Dorje Drolo – Guru Rinpoche – Scorpion pe fereastra casei tale.

In ultima perioada te-ai simtit slabit si lipsit de puteri? Anul acesta, pentru a scapa de orice pasa negativa si a o inlocui cu energie pozitiva , plaseaza Placa cu Energia Yang impotriva energiei Yin in casa ta. Aceasta placa de protectie ii ajuta mai ales pe cei din zodiile Cocos, Caine si Mistret, insa este benefica oricarei alte zodii. Totodata, acest remediu poate fi un cadou deosebit pentru cei care s-au mutat de curand, aducand prospetime si vigoare in noul camin.

Pentru a te bucura alaturi de membrii familiei de abundenta, armonie, pace si sanatate aseaza in casa Placa cu cele 8 simboluri norocoase. Aceasta te va proteja de nenorociri si neintelegeri. Este un remediu care se foloseste pe steaua 8 si care este valabil pentru toate zodiile. Amuleta este una dintre cele mai puternice si iti va asigura protectia împotriva tuturor energiilor negative.

Abtibild - Sticker pentru protejarea familiei - Dorje Drolo - Guru Rinpoche - ScorpionPlaca (placheta) cu energia Yang , placa casei yin (in) impotriva energiei YinPlacheta ( placa ) cu cele 8 simboluri norocoase
Sticker pentru protejarea familiei – Dorje Drolo – Guru Rinpoche – Scorpion
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Plachetacu energia Yang , placa casei yin impotriva energiei Yin
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Placheta cu cele 8 simboluri norocoase
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE TAI SUI SAU NU STII PE CARE SA IL ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0749.698.159 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp whatsapp