Luna septembrie aduce multe surprize placute in planul financiar. Vor aparea oportunitati de castig substantial pentru multe semne zodiacale. Sanatatea va fi afectata de acumularea stresului si de conflictele cu cei din jur. Afla din articolul nostru ce remedii Feng Shui sa folosesti pentru a iti potenta castigurile si pentru a te proteja de boli si dusmani. 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.  

Sobolan

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

In septembrie, Sobolanii au abilitatea de a duce la bun sfarsit proiectele in desfasurare si de a atrage noi proiecte profitabile datorita stelelor norocoase. Pentru a-ti spori abilitatea de a lua deciziile corecte pe plan financiar, aseaza amuleta intelepciunii pe birou.

Celor casatoriti le este recomandat sa fie precauti deoarece pot aparea infidelitati. Poarta amuleta impotriva certurilor pentru a te asigura ca partenerul/a nu va fi distras/a de ispite.

Bivol

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Bivolii vor fi afectati de Steaua 7 a furturilor materiale si intelectuale luna aceasta. Aseaza placa cu cei 3 gardieni celesti in Nord-Est pentru protectie impotriva pierderilor materiale.

Datorita energiile pozitive ale lunii vor exista oportunitati de a-ti creste veniturile in septembrie. Trebuie sa fii precaut cu persoanele care sunt invidioase pe succesul tau. Poarta amuleta cu elefant si rinoceri albatri pentru a te proteja de dusmani.

Tigru

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Septembrie poate fi luna in care pierzi multi bani. Trebuie sa fii foarte atent la finantele tale si sa tii din scurt cheltuielile. Cainii Fu te vor proteja de pierderea banilor in aceasta luna, iar lacatul banilor va amplifica norocul exceptional si un randament surprinzator in afacerea ta.

Este o luna buna pentru relatiile sociale si amoroase care iti vor aduce multa fericire. Insa nu te increde prea mult in oamenii din jur deoarece esti predispus la inselari. Poarta amuleta de protectie Tai Sui impotriva energiilor negative din aceasta luna.

Amuleta Corabia bogatiei si a prosperitatii - amuleta pentru vanzari Amuleta cu Ochiul lui Horus - Ochiul impotriva raului si a magiei negre Amuleta de protectie cu elefant si rinocer
Amuleta cu Corabia bogatiei si prosperitatii
Remediu Feng Shui pentru bunastare si bani - cumpara de aici→
Amuleta cu Ochiul lui Horus
Remediu Feng Shui pentru protectie si bunastare - cumpara de aici→
Amuleta de protectie cu elefant si rinocer
Remediu Feng Shui pentru protectie si bunastare - cumpara de aici→

Iepure

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Luna septembrie aduce pentru iepuri multe posibilitati de crestere a veniturilor. Aseaza broasca testoasa aurie pe biroul de la munca pentru a spori norocul si oportunitatile. 

Pot aparea probleme de sanatate datorita nivelului mare de stres. Este recomandat sa-ti organizezi eficient timpul si sa te protejezi prin purtarea amuletei Wu Lou

Dragon

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Te bucuri de suma celor 10 care-ti vor permite sa indeplinesti toate proiectele cu usurinta. Este totusi recomandat sa lucrezi de unul singur deoarece colaborarile iti pot aduce ghinion. Poarta amuleta amplificatoare a sumei lui 10 pentru a te asigura ca lucrezi la potential maxim.

Daca nu ai posibilitatea de a lucra singur, arde in Sud-Estul casei tale betisoare parfumate in S-E casei tale pentru a alunga energiile negative care te afecteaza.

Sarpe

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Steaua 3 a certurilor te afecteaza in aceasta luna. Este recomandat sa eviti conflictele si sa porti bratara Dzi cu 5 ochi pentru a te proteja de tradari din partea celor apropiati.

Femeile Sarpe pot fi in pericol in septembrie. Nu stati in oras pana tarziu si purtati amuleta de protectie cu Guan Zhong cu voi pentru protectie.

Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 iti va schimba ghinionul in noroc la munca si iti va permite sa iti termini proiectele la timp.

Cal

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Pentru Cai este o luna excelenta datorita stelei prosperitatii care a intrat in sectorul lor. Profita de energiile pozitive pentru a atrage idei si directii noi in afaceri. Aseaza Chi Lin din praj de jad in Sud pentru mai multe oportunitati.

Castigurile materiale te vor urmari luna aceasta. Aseaza elefantul si rinocerul albastru pe birou pentru a spori aceste castiguri.

Oaie

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Luna septembrie va fi norocoasa pentru oi si ostilitatile de luna trecuta vor disparea. Aseaza amuleta celor 5 elemente pe birou pentru a te proteja impotriva bolilor si accidentelor.

Oile care negociaza un contract important pentru o crestere substantiala a veniturilor le este recomandat sa aseze amuleta pentru succes pe birou.

Calul victoriei auriu Breloc cu Copacul dorintelor Breloc cu Dragon Auriu cu strasuri
Calul victoriei auriu 
Remediu Feng Shui pentru prosperitate - cumpara de aici→
Amuleta cu Copacul dorintelor
Remediu Feng Shui pentru abundenta - cumpara de aici→
Amuleta cu Dragon Auriu si strasuri
Remediu Feng Shui pentru abundenta si bogatie - cumpara de aici→

Maimuta

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Trecerea prin luna septembrie va fi lina pentru Maimute. Steaua Victoriei va amana energiile ostile, iar norocul te va pozitiona in frunte. Poarta amuleta prosperitatii pentru a spori energia Stelei Victoriei

Daca urmeaza sa participi la o competitie sportiva periculoasa este recomandat sa fii precaut si sa porti amuleta cu 10 silabe HUM pentru protectie impotriva accidentelor.

Cocos

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Luna septembrie este favorabila pentru Cocosi in ceea ce priveste investitiile care pot aduce castiguri marete. Aseaza pe birou calul victoriei pentru a atrage castigurile de partea ta.

Armonia este prezenta acasa si poti profita de aceasta ca sa te apropii de familie. Sporeste bunastare in casa ta prin asezarea abtibildului cu Buddha in Vestul casei. 

Noul an scolar va fi unul exceptional pentru Cocosii tineri care se vor descurca excelent. Pot purta amuleta pentru invatatura pentru a spori succesul la examenele ce vor urma.

Cal auriu cu Wu Lu pe suport Amuleta cu moneda pentru avere si noroc-Lacatul Banilor sau moneda de incuiere a banilor Breloc cu Calul Victoriei negru
Calul auriu cu Wu Lou pe suport 
Remediu Feng Shui pentru sanatate si familie - cumpara de aici→
Amuleta Lacatul Banilor
Remediu Feng Shui pentru avere si noroc - cumpara de aici→
Amuleta cu Calul Victoriei negru
Remediu Feng Shui pentru succes si reusita - cumpara de aici→

Caine

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Cainii trec printr-o perioada dificila. Este important sa nu te contrazici cu colegii de munca deoarece ideile tale vor fi criticate si mai apoi intelese gresit. Daca porti amuleta Kwan Kung vei fi protejat de aceste energii.

Sanatatea cainilor va fi afectata datorita stresului acumulat. Daca inca nu ai fost in concediu, ia-ti ceva timp liber si stai departe de decizii importante. Aseaza amuleta cu Wu Lou langa pat pentru a indeparta energiile negative ce-ti pot afecta sanatatea.

Porc

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Septembrie poate fi o luna foarte anevoioasa care iti poate ridica nivelul de stres. Poarta amuleta cu Pagoda celor 5 elemente pentru a-ti proteja sanatatea. Nu te suprasolicita si gaseste o activitate care te relaxeaza pentru a aduce putin echilibru in viata ta. Intalnirile cu prietenii vechi pot fi un bun remediu in gasirea echilibrului si in sporirea rezistentei la stres.

Wu Lou din Bronz cu cei 8 nemuritori Wu Lou cu Broasca norocoasa Amuleta-Breloc cu Pagoda cu 9 nivele
Wu Lou din bronz cu cei 8 nemuritori
Remediu Feng Shui pentru sanatate si bunastare - cumpara de aici→
Wu Lou din bronz cu broasca norocoasa
Remediu Feng Shui pentru sanatate si protectie - cumpara de aici→
Amuleta cu Pagoda cu 9 nivele
Remediu Feng Shui pentru sanatate, cariera si protectie - cumpara de aici→