Predispozitii Feng Shui pentru luna martie 2020

Martie se dovedeste a fi o luna prospera in ceea ce priveste planul amoros si al carierei. Nivelul energiei variaza si poti intampina anumite probleme in sectorul sanatatii si al relatiilor cu cei apropiati. Afla din articolul nostru cum sa te feresti de problemele de sanatate si cum sa imbunatatesti relatiile cu cei din jurul tau. 

Daca nu stii care este semnul tau in zodiacul chinezesc, poti afla de aici.  

SOBOLAN

1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Nativii Sobolan nu vor fi in apele lor in aceasta luna. Energiile Stelei 3 le pot atrage barfe la birou, barfe ce se pot transforma cu usurinta in certuri. In orice situatie conflictuala te regasesti luna aceasta, renunta sa ai ultimul cuvant. Poarta cu tine Amuleta cu Dragon si bila de foc pentru a mentine armonia in toate relatiile tale. Daca esti implicat intr-un proces legal, poarta asupra ta Amuleta – Talisman pentru castigarea proceselor pentru a-ti spori sansele de castig. Cel mai bine ar fi sa nu te implici in actiuni de natura legala in aceasta luna. Nu iesi in evidenta si fi mai putin categoric.

BIVOL

1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Oportunitati din belsug pentru ce nascuti sub semnul Bivolului. In aceasta luna merita sa depui mai mult efort. Munceste mai mult daca trebuie, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Cu toate ca exista competitie, poti depasi usor orice rival iti iese in cale. Poarta Amuleta – medalie pentru activarea bogatiei pentru a-ti spori sansele de castig. In ceea ce priveste relatiile, daca te afli intr-o relatie monotona, ar fi momentul sa mergi mai departe. Aseaza Calul rosu – Cal de Faima in sectorul sudic pentru a imbunatati perspectivele in ceea ce priveste dragostea.

TIGRU

1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Pentru nativii Tigru, luna Martie va fi una plina de victorii si noroc. O perioada fericita cu multe motive de sarbatoare . Munca merge fara probleme, iar ceilalti apreciaza ce faci pentru ei. Este o perioada buna pentru a relua vechile prietenii, dar si pentru a forma altele noi. Poarta Amuleta LUCKY MAHJONG pentru a spori norocul in privinta banilor. Cei care sunt singuri, dar isi doresc sa isi gaseasca perechea, pot plasa in zona de est a casei Simbolul Dublei Fericiri din metal cu Rate Mandarine dubla fericire. Acesta va spori sansele in dragoste si te va ajuta sa ai o relatie bazata pe comunicare. devotament si echilibru.

Amuleta cu Dragon cu bila de foc - remediu anti conflictAmuleta - medalie pentru activarea bogatiei Amuleta LUCKY MAHJONG

Amuleta cu Dragon cu bila de foc
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta – medalie pentru activarea bogatiei 
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

Amuleta LUCKY MAHJONG pentru noroc si sanatate
Remediu Feng Shui pentru noroc – cumpara de aici→

IEPURE

1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Cei nascuti sub semnul Iepure pot intampina obstacole la locul de munca in aceasta luna, asa ca fiti cu ochii in patru. Combinatia de stele din aceasta luna aduce noroc sporit pentru nativii Iepure. Poarta cu tine Amuleta – Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUM pentru a reduce efectele negative ale celor Cinci Galbeni. Partenerul tau iti va oferi suportul necesar, iar familia iti va oferi un ragaz de la stresul acumulat la locul de munca. Beneficiaza de intelegere si armonie in relatiile cu cei din jur purtand Amuleta armoniei in familie Tara Albastra. In aceasta luna, cei singuri vor aprecia compania prietenilor. Poarta Amuleta Prieteniei cu Elefant, Maimuta, Iepure si Pasare pentru a atrage prietenii loiale si de lunga durata. Pentru a reduce riscul de imbolnavire prezent in aceasta luna, poarta Brelocul pentru sanatate cu Wu Lou si Pasarea Garuda.

DRAGONUL

1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Spre deosebire de luna trecuta, nativii Dragon vor avea parte de noroc sporit. O perioada buna pentru a finaliza anumite proiecte sau pentru a incepe unele noi. Vor aparea tot mai multe oportunitati pentru a face bani, tot ce trebuie sa faci este sa nu refuzi oportunitatile ce ti se vor arata. Tine asupra ta Amuleta cu mangusta si mantre de succes pentru a amplifica energiile properitatii. Totusi, nu lua deciziile prea pripit, gandeste inainte de a actiona si asculta de sfaturile celor din jur. Poarta Amuleta cu Gui Ren, aceasta te va ajuta sa iei deciziile corecte. Evita sporturile periculoase in aceasta luna, deoarece excesul energiei de metal poate provoca accidentari. Poarta Amuleta de protectie cu Tara Verde cu silaba TAM si mantra OM TARE TUTTARE TURE SOHA pentru a reduce riscul de accidentare.

SARPELE

1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

Dublarea stelelor de bun augur prezente in aceasta luna in sectorul Sarpelui, iti aduc noroc din belsug. Ai mai multa incredere in tine si asculta-ti vocea interioara, deoarece intuitia ta este puternica. In ceea ce priveste cariera, aceasta se afla intr-o continua ascensiune. Potenteaza energiile pozitive purtand asupra ta Amuleta – medalie pentru cariera.

Accepta sfaturile date de superiorii tai. Poarta Amuleta cu Pecetea Cereasca cu caracterul chinezesc al cerului, TIEN pentru a activa norocul. Daca cauti perspective de dragoste si casatorie, poarta Brelocul cu simbolul dubla fericire. Ai grija insa la excesul energiei de metal; Poarta Amuleta de protectie cu elefant si rinocer pentru a te proteja de accidente si furturi.

Amuleta - Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUMAmuleta cu Gui Ren pentru succesAmuleta cu Pecetea Cereasca cu caracterul chinezesc al cerului, TIEN

Amuleta Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUM
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta cu Gui Ren pentru succes
Remediu Feng Shui pentru succes – cumpara de aici→

 

Amuleta cu Pecetea Cereasca cu caracterul chinezesc al cerului, TIEN
Remediu Feng Shui pentru succes – cumpara de aici→

CAL

1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Nivelul energiei celor aflati sub semnul Calului se diminueaza in aceasta luna. Te poti simti destul de lenes, iar gandurile iti pot fi destul de neclare. Toate astea sunt cauzate de dublarea stelelor bolii in sectorul tau. Evita spatiile aglomerate, deoarece sansele sa te imbolnavesti sunt destul de mari. Poarta Amuleta cu Wu Lou (ulu) auriu si pune Wu Lou din Bronz cu Yin si Yang pe birou. Luna aceasta te poti simti distras si incapabil de a te concentra. Acest lucru se datoreaza, in principal, nivelului scazut de energie. Nu e cel mai bun moment sa exagerezi, sanatatea ta este mai importanta.

OAIE

1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Cei nascuti sub semnul Oaie au o multime de energie pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce si-au propus. Productivitatea este ridicata, iar ideile nu contenesc sa apara. Canalizeaza-ti energiile pozitive in munca si vei avea parte de rezultate extraordinare. Calul victoriei – pentru succes te poate ajuta in tot ceea ce iti propui in afaceri. Pentru a imbunatati studiul si a spori norocul la examene poarta cu tine Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura . Viata sociala devine putin mai agitata, bucura-te de ea, dar nu o lasa sa interfereze cu munca. Plaseaza Amuleta de echilibrare a celor 5 elemente Apă, Lemn, Foc, Pământ și Metal in Sud-Vestul casei pentru a spori norocul in dragoste.

MAIMUTA

1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

O luna foarte productiva pentru cei aflati sub semnul Maimutei. Descoperi noi talente si noi modalitati prin care iti poti finaliza mai rapid proiectele.

Noi idei continua sa izbucneasca, dar nu uita sa iti canalizezi energiile in mod intelept. Poarta Amuleta de echilibrare a celor 5 elemente Apă, Lemn, Foc, Pământ și Metal si plaseaza statueta Calul victoriei – pentru succes in partea de Sud-Vest a casei. Amplifica energiile pozitive din casa ta asezand pe birou Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta. Daca iti doresti sa iti gasesti jumatatea, este un moment bun sa socializezi si sa intalnesti persoane noi. Sporeste sansele in dragoste plasand Cocosul din bronz pe suport in Vestul casei.

Wu Lou din Bronz cu Yin si Yang Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura - crapii dragonCopacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta

Wu Lou din Bronz cu Yin si Yang 
Remediu Feng Shui pentru sanatate si bunastare – cumpara de aici→

Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura
Remediu Feng Shui pentru educatie – cumpara de aici→

Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta
Remediu Feng Shui pentru prosperitate – cumpara de aici→

 

COCOS

1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Nativii Cocos vor avea o luna buna pentru a incepe proiecte noi. Asezati Placa cu 9 cocostarci pentru a activa norocul promovarii la munca. Evita persoanele negative sau pe cele care arunca cu apa rece peste tot ceea ce sugerezi. Aseaza Placa cu energia Yang, placa casei yin (in) impotriva energiei Yin in sectorul de Vest al casei tale pentru a te proteja de excesul de energie Yin. In aceasta luna Excesul energiei de Foc poate provoca dezacorduri intre generatii. Poarta cu tine Amuleta breloc cu marul pacii si al armoniei pentru a reduce efectele energiei de Foc și pentru a diminua divergentele in familie.

CAINE

1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Foloseste-te de energiile norocoase ale lunii pentru a incepe noi proiecte. Poarta cu tine Amuleta LUCKY MAHJONG pentru a spori bogatia. Chiar daca esti focusat pe cariera, nu uita totusi sa petreci ceva timp si cu cei dragi. Mentinerea unui echilibru intre munca si viata personala le va imbunatati pe ambele. Daca cauti dragostea, activeaza-ti norocul in dragoste cu Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – vulpea alba cu cele 9 cozi.

MISTRET

1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Nativi din zodia Mistretului se vor bucura de un adevarat succes in ceea ce priveste cariera. Aseaza Maimuta calare pe elefenat pe birou pentru a activa norocul in cariera. Daca incerci sa inchei o afacere, acesta este momentul oportun. Poarta Amuleta anului 2020 cu mangusta si mantre de succes pentru a-ti spori norocul. Odata cu succesul in cariera, vei capata mult mai multa incredere in tine. Cei singuri se distreaza de minune socializand, in timp ce cei aflati in relatii, isi vad relatiile crescand. Daca intentionezi sa faci pasul ce mare, acum este momentul. Atrage asupra ta norocul în dragoste, purtând Amuleta iubirii si a norocului in dragoste – vulpea alba cu cele 9 cozi si floarea de dragoste.

Placa (placheta, tabloul) cu 9 (noua) cocostarciPlaca (placheta) cu energia Yang , placa casei yin (in) impotriva energiei YinAmuleta iubirii si a norocului in dragoste - vulpea alba cu cele 9 cozi si floarea de dragoste

Placa cu 9 cocostarci
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

 

Placa cu energia Yang, placa casei 
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Amuleta iubirii si a norocului in dragoste
Remediu Feng Shui pentru iubire – cumpara de aici→

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe WhatsApp whatsapp