remedii feng shui pentru zodia sobolanSobolan

Sobolanul este conducatorul calendarului chinezesc in acest an. Nativii Sobolan vor avea parte de bunastare si prosperitate pe parcursul intregului an. Pentru a te asigura ca beneficiezi din plin de ajutorul divin, poarta asupra ta Amuleta Tai Sui si aseaza Placa Tai Sui in nordul casei.

Desi sobolanii au o forta vitala puternica in acest an, stau insa destul de prost la capitolul increderii de sine. De asemenea, steaua certurilor si a conflictelor este prezenta in sectorul sobolanului. Iti este recomandat sa porti asupra ta Amuleta de echilibrare a celor 5 elemente.

Potentialul extraordinar de prosperitate poate fi activat cu Amuleta de succes si prosperitate cu 5 monezi sau asezand Copacul dorintelor si al prosperitatii in camera unde lucrezi.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui pentru zodia bivolBivol

Nativii bivol au anul acesta Steaua Victoriei in sectorul lor, ceea ce ii va ajuta sa isi depaseasca cu brio adversarii, indiferent de scopul pe care il urmaresc. Sporeste norocul de castig plasand Amuleta cu Bannerul Victoriei in Nordul casei sau poarta zilnic asupra ta Amuleta Lapchun.

Pentru a contracara energiile celor 3 ucideri prezente anul acesta in sectorul tau, aseaza in sudul casei un set de lumanari parfumate cu Cei trei gardieni celesti

Daca anul acesta esti in cautarea sufletului pereche, plaseaza in vecinatatea patului Simbolul Dublei Fericiri cu Pasarile iubirii.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui zodia tigru

Tigru

Nativii Tigru vor avea un an excelent pe toate planurile. Energia vitala puternica ii va ambitiona sa isi atinga scopurile. Activeaza Steaua Victoriei cu ajutorul statuetei cu Cheia Succesului si a Victoriei cu Cal de Vant Lung Ta, plasata in sectorul Nord -Estic al casei tale.

Sporeste succesul pe plan personal cu Amuleta Stindardul Victoriei. Aseaza un Bivol cu monede, nod mistic si broasca norocoasa in sectorul NE pentru a activa energiile de prosperitate.

Anul acesta, Tigrii au prilejul de a isi exercita autoritatea si de a isi demonstra abilitatile de conducator. Pentru a iti spori carisma, poarta asupta ta Amuleta cu Tara Rosie. Pentru a evita ghinionul ce se poate abate asupra ta ,poarta Amuleta celor 5 elemente cu silaba Om Ah Hum. Protejeaza-te de rivali cu ajutorul Amuletei cu Dorje Drolo

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui iepureIepure

Cei nascuti sub semnul Iepurelui vor avea parte de un an cu suisuri si coborasuri. Desi incarcati cu energie interioara, steaua accidentelor si a dezastrelor va fi prezenta in sectorul lor si va incerca sa le incetineasca parcursul. Plaseaza Pagoda celor 5 Elemente cu silaba OM AH HUM in Est si poarta zilnic asupra ta Amuleta Pagoda celor 5 elemente.

Protejeaza-te de furia anuala a Marelui Duce cu ajutorul Placii Tai Sui asezata in sectorul Nordic al casei.

Pentru a beneficia de toate oprtunitatile favorabile ce ti se arata pentru acest an, poarta asupra ta Amuleta Fortei Vitale cu Cal de Vant Rosu. Pentru a atrage energii de prosperitate, poarta asupra ta Amuleta cu Broasca Raioasa cu Strasuri pe lotus.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui dragonDragon

Anul acesta Dragonii au parte de multa inspiratie si noroc. 2020 este un an potrivit pentru a isi pune in opera cele mai indraznete visuri. Aseaza in Sud-Estul casei tale un Dragon imperial cu perla din cristal si poarta zilnic asupra ta Amuleta cu Phoenix Stacojiu pentru a amplifica energiile de noroc.

Daca reusesti sa ramai cu picioarele pe pamant, poti avea parte de succes extraordinar in acest an. Aseaza Pagoda cu Stupa Si Cufarul Dharani in vestul casei si poarta asupra ta Amuleta Cufarul Dharani.

Pentru noroc in cariera, aseaza in apropierea locului in care lucrezi o Camila aurie sau poarta Amuleta Cu Pagoda cu 7 nivele si Camila.

Instinctul te va ajuta foarte mult anul acesta, deci urmeaza-ti inima.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui sarpeSarpe

Sarpele se bucura anul acesta de noroc divin si de ajutorul unor persoane influente care le pot deschide usi. Statuetele, amuletele sau figurinele cu simbolul Dragon te pot ajuta sa sporesti norocul financiar.

Pentru success in afaceri, poarta Amuleta cu Cal de Vant Lung Ta si Steag cu Dragon sau aseaza statueta cu Tara Albastra pe suport in preajma ta.

Fereste-te de energiile stelei 7, a dezastrelor si accidentelor si poarta asupra ta Amuleta cu Elefant si Rinocer albastri sau aseaza Placa cu elefant si rinocer albastri in centrul casei.

Pentru a spori sansele a de face bani, aseaza o Statueta cu Familie de bivoli pe comori in Sud-Estul casei. Asigura-te ca succesul tau financiar se pastreaza si tine-ti banii intr-un Portofel Feng Shui cu Mangusta si Mantre de succes.

Pentru a evita obstacole neprevazute, aseaza placa cu Cei 3 Gardieni Celesti in sud.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui zodia calCal

Nativii Cai vor avea parte de multe provocari in acest an de Sobolan, deci remediile estentiale vor fi cele de protectie.

Protejeaza-ti sanatatea cu un Wu Lou asezat in sudul casei. Evita pe cat posibil activitatile si sporturile care iti pot pune in pericol sanatatea. Poarta asupra ta Amuleta cu Wu Lou si Garuda pentru a iti pastra energia si puterea. Datorita energiei vitale scazute, este recomandat sa lipsesti pe fereastra casei Abtibildul cu Mandala Hayagriva.

In a doua jumatate a anului, Caii vor avea parte de mult noroc si succes. Amuleta de protectie Kuan Kung iti va da increderea necesara pentru a iti urmari visele.

Prosperitatea nu va intarzia sa apara, iar aspectul dragostei este unui favorabil. Pentru ca esti in conflict cu energiile Tai Sui de anul acesta, aseaza placa Tai Sui in Nordul casei si poarta mereu asupra ta Amuleta Tai Sui.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui capra/oaieOaie

Nativii Oaie vor avea parte de un an excelent, a doua jumatate a anului promitand reusite din ce in ce mai semnificative. Eforturile tale se materializeaza aproape instant in rezultate, ceea ce te va ambitiona si mai mult. Activeaza energiile de protectie cu Amuleta Chin Lin cu Ho Tu.

Daca esti inca in scoala sau ai examene de trecut anul acesta, este recomandat sa aesezi pe biroul unde studiezi Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura.

Iti doresti sa iti gasesti perechea anul acesta? Plaseaza in sud-vestul casei Statueta cu Tara rosie sau poarta asupra ta Amuleta cu Tara Rosie -Amitabha Buddha.

Pentru rezultate financiare sporite poarta Amuleta cu sigiliul Pamantului sau aseaza-o pe biroul unde muncesti. Acesta poate fi un an foarte satisfacator din punct de vedere financiar, daca stii cum sa iti dramuiesti banii.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui maimutaMaimuta

Cei nascuti sub semnul Maimutei sunt cei mai norocosi dintre cele 12 zodii chinezesti in 2020. Sobolanul este aliatul Maimutei, ceea ce va va face foarte placuti si populari in acest an. Aseaza Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta in Est pentru noi oportunitati si poarta Amuleta cu 5 Lilieci si Moneda pentru noroc.

Steaua 4 va atrage mentori puternici care te vor ajuta pe tot parcursul anului. Poarta amuleta activatorului divin pentru a activa aceste energii.

Studentii Maimuta trebuie sa poarte asupra lor Amuleta cu Capul Dragon pentru educatie si invatatura. Pentru noroc in dragoste, poarta zilnic Amuleta cu Marul pacii si al armoniei sau aseaza la capul patului o Pereche de rate mandarine.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui cocosCocos

Noroc si prosperitate se arata nativilor cocosi pentru acest an de Sobolan. Este un an propice pentru a dezvolta averi longevive. Gandeste-te pe termen lung atunci cand iti faci planurile. Poarta asupra ta Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 si Amuleta de protectie Chi Lin cu HO TU.

Pentru a iti pastra energia vitala puternica, aseaza Placa cu energia Yang in Vestul casei. Pentru ca energia Tai Sui afecteaza negativ nativii Cocos in 2020, este esential ca placa Tai sui sa fie prezenta in casa, iar amuleta Tai Sui sa te insoteasca oriunde mergi.

Protejeaza-ti sanatatea cu Amuleta cu broasca testoasa si strasuri.

Cand succesul va veni, ii vei simti prezenta. Pentru a amplifica energiile de prosperitate poarta asupra ta Amuleta LUCKY MAHJONG.

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui caineCaine

Nativii Caine beneficiaza anul acesta de Steaua 8 a Prosperitatii si Averii. Daca aveti un Cocos in preajma, acesta va va aduce si mai mult noroc. 

Nu respingeti noi oportunitati de a face bani, norocul in ceea ce priveste prosperitatea este foarte puternic in acest an, dar doar daca il urmaresti. Pentru a spori norocul financiar, aseaza o Camila aurie in preajma ta. Poarta asupra ta Amuleta amplificatoare a sumei lui 10 si Amuleta anului 2020 pentru a iti mentine energia puternica si aseaza Placa cu energia Yang in nord-vestul casei. 

Pentru a spori sansele unei promovari, poarta zilnic asupra ta Amuleta cu Ochiul Magic. 

Mai multe detalii si remedii aici →

remedii feng shui mistretMistret

Prosperitate la superlativ pentru nativii Porc in anul acesta. Steaua Prosperitatii aduce un potential fantastic de imbogatire, in timp ce alte stele cu energii pozitive te vor incarca cu energia de care ai nevoie pentru a-ti atinge scopurile.

Aseaza Cifra 8 cu Dragon si Phoenix in Sud-Est-ul casei si pastreaza-ti banii intr-un Portofel Feng shui cu mangusta si mantre de succes

Poarta zilnic asupra ta Amuleta Fortei Vitale cu Cal de vant rosu pentru succes in toate activitatile pe care doresti sa le duci la bun sfarsit.

Daca iti doresti o promovare la locul de munca, poarta zilnic Amuleta cu 15 silabe HUM.

Inlatura energiile negative ale celor 3 ucideri cu ajutorul Oglinzii cu Cei 3 gardieni celesti

Mai multe detalii si remedii aici →