Activarea puternica a norocului in cariera

Activarea puternica a norocului in cariera

feng shui carieraExista un colt universal al carierei, aplicabil in cazul tuturor, ce poate fi activat pentru a obtine sanse pe plan profesional: coltul nordic din living.

Daca acest colt este energizat corespunzator, cu apa in miscare, se creeaza sanse excelente in cariera pentru locatarii casei. Trigrama nordului este Kan, ce reprezinta incurcaturi si un pericol constant. Indica faptul ca persoanele carieriste trebuie sa fereasca in permanenta sectorul nordic, pentru a nu cadea niciodata prada intrigilor.

Simbolurile protectoare

Toti carieristii ambitiosi trebuie sa isi protejeze viata profesionala si norocul in cariera tinand in nord testoase vii ce inoata fericite intr-un iaz sau intr-un acvariu, sau macar imaginea unei testoase. O alta idee excelenta este sa tineti in birou o broscuta testoasa vie. Puneti-o pe masa sau intr-un dulap din spatele vostru, caci va aduce pretioasa energie a sustinerii, ce confera o protectie continua impotriva intrigilor de la birou.

Simboluri speciale

Sectorul nordic, atat cel din casa, cat si cel de la birou, beneficiaza de pe urma amplasarii unui detaliu de Apa, deoarece nordul tine de acest element. Instalarea unei fantani miniaturale, unui acvariu sau chiar a unui mic iaz in nord va aduce mare noroc pe plan profesional.

Niste clopotei speciali, confectionati din sapte tipuri de metale (intre care aur si argint), simbolizeaza posturi inalte. Daca urmariti o promovare sau candidati la o slujba extrem de importanta, sansele va vor creste daca veti suna zilnic dintr-un asemenea clopotel in nord sau in nord-vest.

Pe vremuri, dregatorii chinezi purtau pe piept blazoane brodate cu simboluri de bun augur, ca semn al rangului lor inalt. Cel mai apropiat echivalent al acestor simboluri ale puterii ar fi cravatele, pentru barbati, si esarfele, pentru femei, precum bijuteriile norocoase, pentru ambele sexe.

Cautati cravate, ace de cravata si butoni inscriptionati cu simboluri favorabile. Pentru norocul in cariera, cel mai puternic simbol este dragonul ceresc. Alegeti designuri si imprimeuri discrete cu acesta. Faptul de a purta in exces dragoni sau orice alt simbol ceresc genereaza dezechilibre ghinion. Alte simboluri eficiente si relevante, ce pot fi activate pentru noroc de avansare in cariera, sunt legendarul Chi Lin si Phoenixul celest. Purtati aceste simboluri pentru a genera chi-ul lor divin.

Phoenixul aduce intotdeauna noi oportunitati. El este creatura ce trebuie activata daca retrogradati din functie sau va pierdeti slujba. Este un simbol ce va ofera un ajutor exceptional. Agatati un tablou cu un Phoenix in nord sau purtati un inel cu acesta.

Feng Shui DragonFeng Shui Chi LinFeng Shui Pasarea Phoenix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *