Activarea sanatatii si longevitatii

Activarea sanatatii si longevitatii

Feng Shui bambusIn Feng Shui, sanatatea este sinonima cu longevitatea. Atitudinea chinezilor fata de boala este ca prevenirea e intotdeauna mai buna decat tratamentul.

Aceasta viziune se reflecta in fiecare faza si aspect din practica Feng Shui, astfel ca starea buna de sanatate este un element vital al Feng Shui-ului bun. De aceea, familiile ce locuiesc in case cu Feng Shui propice traiesc in general pana la o varsta venerabila si sunt de regula ferite de bolile fatale.

Pasi spre sanatate

Exista mai multe moduri de a va asigura o buna stare de sanatate. Cel mai important este sa va feriti de impactul muchiilor ascutite ale colturilor grinzilor, pe timpul somnului. Daca actualmente va aflati intr-o astfel de situatie, incercati sa va mutati patul, ca sa nu mai stati direct in bataia acestora sau, daca nu este posibil, atarnati de marginea grinzilor ori colturilor doua fluiere de bambus legate cu snur sau funda rosie.

Feriti-va de stelele nefaste

A doua metoda este sa respectati cu strictete avertismentele referitor la stelele anuale de boala. De fapt, maestrii Feng Shui considera ca principala cauza a bolilor grave este impactul chi-ului intangibil al stelelor de imbolnaviri. Ca atare, merita urmat acest avertisment Feng Shui. Protejati-va intotdeauna de fatalul Cinci Galben Si de numarul stelar 2 al bolilor. Ambele numere, 2 si 5, aduc afectiuni grave atunci cand apar in diagrama anuala Lo Shu. Din acest motiv, chinezii sunt foarte atasati de Almanahul lor. Aceasta carte a zilelor faste si nefaste enumera toate zilele si lunile perturbate de numerele respective, astfel ca, daca aveti Almanahul, puteti anticipa cu usurinta momentele periculoase, cand v-ar putea lovi bolile si accidentele.

A treia metoda de activare a norocului de sanatate este sa etalati macar unul dintre simbolurile longevitatii — bambusul, piersica ori pinul. Toate acestea pot fi expuse in locuinta sub forma de tablouri. Totusi, chinezii au o puternica preferinta pentru zeul longevitatii, numit Sau. Acesta este un batranel chel, deseori reprezentat cu un toiag si o piersica in mana si urmat de o caprioara – alt simbol al longevitatii. Prezenta sa in locuinta voastra atrage o energie minunata. Invitati-l inauntru!

feng shui cum sa amplasezi bambus

Daca exista grinzi expuse deasupra spatiilor unde sedeti sau dormiti, veti neutraliza efectul lor agatand de ele doua fluiere. Pozitionati tijele intr-un unghi asemanator cu un „A”, la o distanta de circa 15 cm intre ele. Altminteri, ati putea suferi de migrene si dureri de cap.

Cilck aici pentru a vedea remedii Feng Shui pentru sanatate si longevitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *