Activatori Feng Shui pentru norocul in dragoste

Activatori Feng Shui pentru norocul in dragoste

Activatori Feng Shui pentru norocul in dragostePentru a va bucura de dragoste in viata, trebuie sa creati esenta Feng Shui-ului unei bune afinitati in locuinta voastra. Pentru aceasta, protejati si activati sud-vestul – coltul universal al dragostei.

In primul rand, utilizati o busola de calitate pentru demarcarea coltului sud-vestic, apoi energizati atat sud-vestul chi-ului mare (coltul corespunzand intregii case), cat sud-vestul chi-ului mic, al fiecarei camere, separat.

Atrageti o viata amoroasa excelenta folosind lumini intense. Daca aveti colturile sud-vestice din locuinta bine luminate, este atrasa energia norocului in dragoste. Folositi lumini albe, rosii sau galbene.

Intariti elementul Pamant

Folositi o floare de mina din cristal natural de cuart pentru a stimula elementul Pamant. Cristalele sunt impregnate cu chi-ul excelent al acestuia. Asezati floarea de mina pe o masuta din coltul sud-vestic. In plus, asezati o pereche de rate mandarine in acest colt al dragostei din incapere. Aveti grija sa fie rate mandarine autentice, si nu salbatice, pentru ca acestea din urma se stie ca sunt necredincioase perechii lor! In schimb, ratele mandarine sunt renumite pentru fidelitatea lor pana la moarte!
Daca in coltul sud-vestic exista o toaleta, norocul vostru in dragoste este grav afectat. Atarnati niste clopotei de vant cu cinci brate in dreptul baii, vopsiti interiorul usii in rosu-aprins sau expuneti o oglinda mare pe exteriorul ei. Daca va lipseste coltul sud-vestic, puteti activa totusi chi-ul acestuia, in sud-vestul livingului ori sufrageriei. Se creeaza astfel chi-ul mic, care este la fel de puternic precum cel mare, al intregii case.

Norocul de familie

In Feng Shui, romantismul, dragostea si casatoria fac parte din norocul de familie. Viata este considerata incompleta daca acesta lipseste. Desi puteti energiza dragostea in viata atrage un partener pentru voi, Feng Shui-ul nu este pentru cei frivoli. Daca nu sunteti pregatiti sa va luati un angajament, nu faceti activari pentru iubire. Energizarea Feng Shui-ului dragostei va aduce ocazii de maritis si mari sanse de casatorie. Totusi, ea nu garanteaza o potrivire perfecta – aceasta depinde in intregime de karma voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *