Prieteniile sunt extrem de valoroase in viata fiecaruia. Daca vrei sa iti extinzi cercul social, sa creezi relatii mai puternice cu prietenii tai sau chiar sa repari o prietenie, amuleta prieteniei Feng Shui te poate ajuta. Ea atrage prietenii loiale si de lunga durata.

Amuleta este reprezentata de un elefant care duce pe spatele lui o maimuta, un iepure si o pasare. Aceste 4 animale sunt interpretate ca fiind 4 prieteni sacri.

Elefantul este cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal, acesta este caracterizat prin tarie, demnitate, intelepciune si inteligenta. Atunci cand te simti indepartat de prieteni, poarta amuleta prieteniei. Ea poate rezolva aceasta problema, apropiindu-te din nou de prietenii tai.

Amuleta prieteniei
Amuleta Prieteniei
Remediu Feng Shui pentru prietenie si relatii bune - cumpara de aici→

Daca doresti sa-ti maresti cercul de prieteni, maimuta te poate ajuta. Ea este simbolul flexibilitatii, inteligentei si inovatiei si are puterea de a creste orice fel de relatie si de a te ajuta in comunicarea cu ceilalti.

Iepurele simbolizeaza clementa si este un iubitor de pace. Cu ajutorul amuletei prieteniei, conflictele cu prietenii tai vor fi rapid diminuate datorita iepurelui.

Daca o rivalitate intre prieteni s-a transformat in gelozie, nodul mistic de pe amuleta are puterea de a elimina acest sentiment. Nodul mistic reprezinta prosperitate nesfarsita si iubire vesnica, fiind un simbol de bun augur.