Animale simbolice

Animale simbolice

feng shui animale simboliceDragonii, caii, leii si testoasele, toti sunt puternice simboluri Feng Shui. Trucurile de mai jos iti ofera unele sfaturi in plus, pentru a te ajuta sa le folosesti potentialul la maximum.

DRAGONII aduc prosperitate si succes, dar cele mai mari puteri le au daca sunt asezati langa apa – un detaliu de Apa sau un acvariu. Cea mai buna este imaginea unui dragon de aur sau auriu, tinand in gheare o perla. Etaleaza unul, doi, cinci, sase sau noua dragoni – aceste numere activeaza imaginea dragonului. Nu pune niciodata dragonii langa foc, in bucatarie, in dormitor sau pe podea. In plus, nu tine reprezentarea dragonului “temnitata intr-o cutie de sticla. Dragonii trebuie sa fie liberi sa se inalte in zbor. Poarta imaginea dragonului sub forma de brosa, ca sa indepartezi energia negativa si sa te protejezi de tradari sau inselaciuni. Poart-o ca medalion, ca sa iti activezi chakra inimii, care iti mareste puterea de convingere. Cele mai bune reprezentari ale dragonilor sunt cele facute din aur veritabil si impodobite cu pietre pretioase sau diamante.

CAII aduc recunoastere si celebritate. Caii albi de parada, manati de Zeul Bogatiei, aduc prosperitate. Calul negru singur este calul victoriei. Caii ce alearga panicati aduc temeri groaznice si nenorociri. Caii de povara sugereaza munca in zadar si nu trebuie niciodata expusi in casa. Cel mai bine este sa etalezi caii fie cate unul, fie in grupuri de opt. Niciodata nu trebuie dispusi in grupuri de cinci sau patru – patru cai sugereaza chiar un accident oribil sau moartea.

LEII pot fi destul de periculosi pentru vecinii tai, deci este mai bine sa folosesti Chi Lin sau Caini Fu. Cand folosesti pentru protectie leii, trebuie sa ii asezi pe sol, niciodata inaltati pe stalpii portii.

TESTOASELE aduc o groaza de energie favorabila. Poti sa le tii in orice numar, dar o singura testoasa este de obicei cea mai buna forma de protectie. Se recomanda sa le asezi in spatele casei sau in nordul gradinii. Testoasele aurii, cu cap de dragon, sunt si mai puternice ca imagini protectoare.

gragon feng suiChi Lin Feng ShuiCal auriu Feng Shui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *