Animalele în Feng Shui – simboluri ale prosperitatii si norocului

In traditia antica Feng Shui, anumite animale aduc noroc, prosperitate, avere si bunastare. Pentru a profita de aceste beneficii este bine ca simbolurile si reprezentarile acestor animale sa fie prezente in casa sau biroul nostru sub forma de statuete, tablouri sau purtate sub forma de breloc ori amuleta. Cainii Fu, Dragonul, Pestii si crapi Arrowana, sau Elefantul sunt animalele care aduc energii pozitive in casa si viata noastra. Cum le putem potenta beneficiile, afla mai jos

Maretia Dragonului in Feng Shui

Probabil cel mai faimos simbol al culturii chineze si Feng Shui, Dragonul reprezinta Yang, viguarea masculina, curajul ori vitejia si atrage bogatia si prosperitatea.

Afiliat punctului cardinal Est, Dragonul devine un simbol foarte puternic atunci cand este amplasat in acest sector al casei ori biroului. Cu toate acestea nu amplasa nici o reprezentare a Dragonului in dormitor sau in baie si sa nu il asezi mai sus de nivelul ochilor. 

Amuleta cu Dragon - pentru protectie si ascensiune in cariera Breloc auriu cu dragonul norocos
Amuleta cu Dragon – Remediu Feng Shui pentru protectie si ascensiune in cariera – Cumpara de aici → Breloc auriu cu dragonul norocos – Remediu Feng Shui pentru bunastare si bani – Cumpara de aici →

In casa sau la birou, Dragonul imperial cu perla din cristal albastru atrage rezultate excelete in cariera, avere si prosperitate. Toti Dragonii de pe FengShui4Life sunt disponibili aici→.  

Dragon de apa cu perla nemuririi Dragon auriu Feng Shui
Dragon de apa cu perla nemuririi – Remediu Feng Shui pentru noroc si bunastare – Cumpara de aici → Dragon auriu Feng Shui – Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani, cariera si succes – Cumpara de aici →

Cainii Fu – Protectori in Feng Shui

Mereu in pereche, Cainii fu sunt protectorii casei, afacerii sau castigurilor tale si te apara de influentele negative.

Mascului este reprezentat cu laba pe globul pamantesc. El este protectorul curtii si al casei iar femela este reprezentata cu laba pe pui. Ea este protectoare stabilitatii in familie. 

Ei trebuie asezati la intrarea casei ori biroului, restaurantului, etc, la un nivel superior, nu direct pe pamant. Cum privim dinspre interior spre exterior, mascului trebuie sa fie pe partea stanga a usii de la intrare iar femela pe partea dreapta. Puteti, de asemnea amplasa o pereche de Caini Fu pe o masa mai mica opusa usii principale.

Puteti achizitiona o pereche de Caini fu de aici → 

Caini Fu aurii din rasina Pereche de Caini Fu mari din rasina

Caini Fu aurii din rasina

Remediu Feng Shui pentu protectie si bunastare – Cumpara de aici →

Pereche de Caini Fu mari din rasina

Remediu Feng Shui pentru protectie – Cumpara de aici →

Crapi si pesti Arrowana – Abundenta in Feng Shui 

Acesti pesti sunt un remediu Feng Shui asociat cu averea, norocul, taria si puterea. Ei ajuta afacerile sa devina prospere si aduc abundenta financiara si energii pozitive in casa.

Pentru a profita din plin de beneficiile lor aseaza-ti in sectorul nordic al casei ori biroului pentru cariera ori in coltul de Sud-Est sau in diagonala usii principale pentru nococ si avere.

Alege de aici modelul de Pesti Arrowana potriviti nevoilor si dorintelor tale. 

Crapul norocos din jad Peste Arrowana pentru abundenta Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura - crapii dragon
Crapul norocos din jad – Remediu Feng Shui pentru abundenta si bunastare – Cumpara de aici → Peste Arrowana – Remediu Feng Shui pentru cariera si abundenta – Cumpara de aici → Amuleta cu Crapul Dragon – Remediu Feng Shui pentru educatie si invatatura – Cumpara de aici →

Elefantul – Bunastare si bani in Feng Shui

Considerat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal, in Feng Shui acest puternic animal este un simbol puternic al bunastarii si al banilor. 

Amuleta Prieteniei cu Elefant, Maimuta, Iepure si Pasare Elefant cu pepita si monede

Amuleta Prieteniei cu Elefant, Maimuta, Iepure si Pasare

Remediu pentru protectie si prosperitate – Cumpara de aici →

Elefant cu pepita si monede

Remediu Feng Shui pentru bunastare – Cumpara de aici → 

Deasemenea, Elefantul este unul dintre cele mai puternice remedii pentru protectie. In 2017 – Anul Cocosului de Foc- el este un simbol de bun augur iar energiile lui sunt potentate de simbolul Cocosului de Foc. 

Breloc cu Elefant si Rinocer albastri Breloc cu Elefantul Victoriei cu butoias in spate (amuleta invingatorului)
Breloc cu Elefant si Rinocer albastri – Remediu Feng Shui pentru bunastare si abundenta – Cumpara de aici → Elefantul Victoriei cu butoias in spate are reprezentat si nodul mistic pentru un plus de noroc si droje pentru protectie si putere – Cumpara de aici → 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *