Atrage norocul in dragoste sau elimina tensiunile din relatie cu ajutorul remediilor Feng Shui

Anul acesta sectorul Sud-Vestic este scaldat de energiile iubirii. Acest fapt este datorat pozitionarii Stelei 4, Steaua de dragoste, in acest sector. Daca relatia ta a ajuns in punctul in care va doriti un nou membru al familiei, plaseaza Stampa cu pereche de pauni intr-o zona luminata a sectorului sud-vestic. Aceasta va transforma razele soarelui in energii pozitive ce vor fi reflectate in toata casa și cresc feritilitatea, sporind sansele ca dorinta voastra sa devina realitate.

Calul rosu - Cal de Faima - Mic Rate mandarine - casetute de bijuterii Amuleta cu cocos si marul dragostei

Calul rosu – Cal de faima- Mic
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

Rate mandarine – casetute de bijuterii
Remediu Feng Shui pentru fidelitate – cumpara de aici→

Amuleta cu cocos si marul dragostei
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

Daca nu ți-ai gasit sufletul pereche pana acum, nu trebuie sa te stresezi. Uniunea dintre doua suflete cere mult timp si multa implicare. Nu lua decizii pripite in acest sens, atunci cand iti vei intalni jumatatea, vei stii ca este alegerea corecta. Sporeste sansele de a-ti intalni perechea purtand zilnic asupra ta Amuleta iubirii si a norocului in dragoste. Daca nu te afli intr-o relatie dar iti doresti asta, amuleta te va ajuta sa fi mai carismatic si va creste astfel sansele de a fi observat de potentialii viitori parteneri. Pentru cei aflati intr-o relatie, aceasta va poate proteja de posibile infidelitati sau certuri nejustificate.

Amuleta iubirii si a norocului in dragoste - vulpea alba cu cele 9 cozi si floarea de dragoste Canaf cu o pereche de rate mandarine Rate mandarine cu ochii rosii pe monede

Amuleta iubirii si a norocului in dragoste
Remediu Feng Shui pentru iubire – cumpara de aici→

Canaf cu o pereche de rate mandarine
Remediu Feng Shui pentru casatorie – cumpara de aici→

Rate mandarine cu ochii rosii pe monede
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

 

Daca te afli deja intr-o relatie de lunga durata si simti ca in curand vei auzi clopote de nunta, plaseaza Perechea de lebede Feng Shui intr-o zona luminata a casei. Acestea vor asigura armonie si tandrete in relatie, punand bazele unei casnicii trainice si de lunga durata. Pentru ca in timpul casniciei sa ai parte de dragoste si devotament poarta asupra ta Canaful cu rate mandarine si ardei rosii.

 

Card dubla fericire amuleta cu simbolul dublei fericiri, rate mandarine si flori de piersic Breloc cu simbolul dubla fericire rSimbolul Dublei Fericiri din metal cu Rate Mandarine dubla fericire

Card cu simbolul dublei fericiri
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

Amuleta cu simbolul dublei fericiri
Remediu Feng Shui pentru casatorie – cumpara de aici→

Simbolul dublei fericiri cu Rate Mandarine
Remediu Feng Shui impotriva infidelitatii – cumpara de aici→

In cazul cuplurilor casatorite, pot exista anumite tensiuni ce conduc de cele mai multe ori la conflicte care va pot destabiliza relatia si tot ceea ce ati cladit pana in momentul respectiv. Elimina tensiunile din casa plasand Marul pacii pentru atragerea armoniei langa ferestra din sectorul Nord-Vestic. Acesta are rolul de a transforma razele rasaritului intr-un curcubeu de energie Yang, aducand liniste asupra relatiei tale.

Stampa cu pereche de rate mandarine Canaf cu simbolul dublei fericiri si nod mistic Rate mandarine pe lotus

Stampa cu pereche de rate mandarine
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

Canaf cu simbolul dublei fericiri si nod mistic
Remediu Feng Shui pentru dragoste – cumpara de aici→

Statueta cu Buddha Medicinei
Remediu Feng Shui pentru fertilitate – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU DRAGOSTE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG.

1 thoughts on “Atrage norocul in dragoste sau elimina tensiunile din relatie cu ajutorul remediilor Feng Shui

  1. Stefanescu says:

    Buna ziua am comandat de pe un site din china un tablou cu un cap de leu dar nu e cu gura deschisa cu coltii la vedere e un cap de leu linistit.dupa ce l am comandat am citit pe cateva site uri ca nu se pun tablouri cu animale feroce in casa.am doi copii in zodia leu si de asta l am luat.daca il pastrez afecteaza in vreun fel energia casei familiei sau sa l returnez desi e tare complicat.va rog sa mi raspundeti.multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *