Atrage succesul in noul an scolar cu remediile Feng Shui 

remedii-feng-shui-pentru-noul-an-scolar

Un nou an scolar vine la pachet cu mult stres, atat pentru scolari, cat si pentru parinti. Daca copilul tau incepe scoala, probabil ca in aceasta perioada te gandesti cum il poti ajuta sa ramana concentrat pe tot parcursul anului pentru a putea face fata noilor provocari si avea rezultate exceptionale la toate materiile. Remediile Feng Shui potrivite il pot ajuta sa aiba un start bun si sa se faca remarcat inca din primele zile de scoala.

Afla de mai jos care sunt cele mai puternice remedii Feng Shui care ii pot ajuta atat pe elevi sa se concentreze si sa-si sporeasca norocul la invatatura, cat si pe cei ce planuiesc sa inceapa un curs nou.

Asigura-te ca spatiul dedicat studiului creste concentrarea

La inceputul anului apar o multime de noi provocari carora elevii trebuie sa le faca fata. Este nevoie de luni intregi de munca si perseverenta pentru a obtine rezultatele mult dorite. Tocmai de aceea, spatiul dedicat studiului trebuie sa fie confortabil si plin de energii pozitive care stimuleaza creativitatea.  
 
In Feng Shui, sectorul de Nord-Est guverneaza norocul in educatie, de aceea, se recomanda ca biroul sa fie pozitionat in aceasta zona, cu mentiunea ca este de evitat asezarea lui in fata unei usi.  
 
Asigura-te ca exista pe birou, in sectorul de Nord-Est, un Glob pamantesc din cristal. In Feng Shui, acesta este un energizant excelent pe plan educational si un simbol popular folosit pentru a spori norocul la examene si invatatura.  
 
Un alt remediu care activeza sectorul educatiei si cunoasterii este Pagoda Feng Shui cu noua nivele. Amplaseaza  Pagoda  in sectorul de nord-est al dormitorului pentru a spori norocul la invatatura si a-l ajuta pe copilul tau sa se concentreze asupra lucrurilor pe care le are de facut.  
 
Crapul este un animal de bun augur si este considerat un obiect valoros pentru casa, fiind un simbol al determinarii si al perseverentei. Pentru cei care incearca sa atinga rezultate academice inalte si sa-si sporeasca norocul pe plan educational, este indicat sa aseze pe birou sau in sectorul de Nord-Est o Statueta cu Crap la Poarta Dragonului

Glob pamantesc din cristal cu harta
Remediu pentru educatie si studii – cumpara de aici→

Pagoda celor noua nivele din metal
Remediu pentru cariera si studii – cumpara de aici→

Statueta cu Crap la Poarta Dragonului
Remediu pentru succes si invatatura – cumpara de aici→

Atrage norocul in timpul examenelor 

Este la fel de important ca elevii sa atraga energiile pozitive si pe parcursul orelor, mai ales in timpul testelor importante. Acestia pot purta in buzunar sau in ghiozdan Amuleta cu Pagoda cu 13 nivele sau Amuleta pentru invatatura si succes in cariera cu dragon si crapi. Aceste remedii puternice in planul studiului si al cunoasterii vor stimula inteligenta, vor creste concentrarea si vor atrage succesul scolar.  

 
La fel de recomandate sunt si Amuleta cu bufnita si busola sau Amuleta cu bufnita si ardei rosii, care atrag rezultatele bune si pastreaza o minte disciplinata. 
 
Pentru a amplifica energiile de noroc oriunde te-ai afla, ia in calcul si remedii de bun augur care aduc putere, oportunitati si rezistenta precum Amuleta cu dragon norocos.

Amuleta cu bufnita si busola
Remediu pentru succes la examene – cumpara de aici→

Amuleta constelatiei cu Phoenix Purpuriu
Remediu pentru noi oportunitati – cumpara de aici→

Amuleta cu dragon norocos
Remediu pentru pbunastare si noroc – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU EDUCATIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.