Atrageti norocul din coltul vostru propice

Atrageti norocul din coltul vostru propice

feng shi buddha cel veselCand energizati fiecare colt, trebuie sa il localizati pe cel norocos din living si sa va asigurati ca acesta este bine luminat si aerisit corespunzator.

Coltul norocos din living (si, de fapt, din orice camera) este cel diagonal opus fata de usa, care genereaza o sansa enorma daca este corespunzator decorat, conform culorilor si formelor bazate pe elemente, si apoi activat prin multa miscare Si activitate desfasurate in spatiul sau. Retineti ca energia Yang este creata automat in locurile unde exista sunet, miscare, lumina viata umana.

In plus, colturile norocoase beneficiaza mereu enorm de pe urma unor simboluri favorabile precum broastele cu trei picioare, monedele norocoase, zeii bogatiei si alte zeitati taoiste asezate aici.

In coltul norocos din living, puteti tine globuri din cristale naturale.  Cristalele netede si rotunde sugereaza relatii fericite si fara probleme, reducand la minimum neintelegerile, cuvintele aspre izbucnirile manioase. De asemenea, sunt minunate pentru crearea unei energii prietenoase.

feng shui broasca raioasafeng shui monede chinezesti norocoasazeul bogatiei feng shui

Imaginea lui Buddha cel Vesel aduce fericire, deoarece el va absoarbe simbolic toate necazurile.
Click aici pentru a vedea mai multe imagini ale lui Buddha cel Vesel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *