Busola occidentala in Feng Shui

Busola occidentala in Feng Shui

Busola Occidentala In Feng ShuiNu estimati niciodata directiile in functie de locul unde credeti ca rasare ori apune soarele! Acest tip de practica Feng Shui rareori este precisa si reflecta o abordare neglijenta, care, de multe ori, nu aduce rezultate pozitive.

Considerati busola ca parte integranta din Feng Shui. Ca atare, merita sa va cumparati o busola precisa si de calitate. Sfatul nostru este sa cautati una cu gradele marcate clar pe margine. Busolele insotite de o rigla sunt foarte utile in aflarea directiei unei usi, deoarece va ofera garantia ca ati asezat busola perpendicular fata de usa.

Alta idee buna este sa cautati o busola de tip occidental ce arata subdiviziunile sau cei 24 de munti ai punctelor cardinale principale. Astfel, vi se va usura munca, fiindu-i conferit un avantaj micii voastre unelte. Aceasta deoarece cele 24 de subdiviziuni ale directiilor de pe busola apar in aproape toate formulele Feng Shui populare, ce au supravietuit intacte pana in secolul XXI-lea. Cunoasterea modului de determinate corecta si precisa a coordonatelor si orientarilor oricarei locuinte este un prim pas esential in practica Feng Shui.

Tineti busola orizontal sau asezati-o pe o suprafata plana, ca sa obtineti coordonatele precise.

Tipuri de directii

Exista doua tipuri majore de directii ce trebuie determinate.

1. Trebuie sa cunoasteti orientarea casei. De regula, aceasta este directia spre care sta cu fata usa principala, dar uneori orientarea usii locuintei nu este similara cu cea generala, a casei. In astfel de situatii, utilizati-va busola si notati-va ambele directii. In plus, daca locuiti la bloc, trebuie sa masurati directia atat pentru intrarea in cladire, cat si pentru usa apartamentului.

2. Trebuie sa cunoasteti coordonatele interiorului locuintei, deci cititi busola stand in centrul casei.

Esential pentru busola

  • Determinati mereu directiile tinand busola perfect orizontal in palma, pentru a obtine o citire mai precisa.
  • Luati in calcul faptul ca busola este afectata de campuri energetice de tip magnetic ori electric, deci faceti masuratorile de trei ori.
  • Incercati sa tineti busola la nivelul taliei, pentru o citire optima a chi-ului.
  • Tineti mereu la indemana un plan al casei, pentru a putea marca directiile imediat. Astfel, aveti mai mici sanse sa gresiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *