Apa - Simbolul bogatiei

Apa reprezinta banii si bogatia. Pentru activarea acestui simbol al prosperitatii, concentreaza-te asupra apei care trece prin apropierea casei tale. Daca locuiesti intr-un apartament, raporteaza curgerea apei la intreaga cladire. Fa diferenta intre o „apa mare", care desemneaza in general fluvii, lacuri mari, si „apa mica", sau bazinele artificiale si tevile de canalizare ale locuintei. Pentru a-ti stimula norocul la bogatie atat in legatura cu o apa mare, cat si cu o apa mica, trebuie sa respecti urmatoarele reguli:

  • asigura-te ca apa respectiva - rau, bazin sau tevi de canalizare - se vede bine din pragul usii principale; o apa care trece prin spatele proprietatii sugereaza ocazii ratate
  • asigura-te ca apa care trece prin dreptul usii principale curge intr-o directie favorabila.

Aceste sfaturi se bazeaza pe formula Dragonului de Apa, care iti indica directii favorabile pe baza orientarii usii principale a locuintei.

Apa trebuie sa curga de la dreapta la stanga in cazul caselor ale caror usi principale sunt orientate catre urmatoarele directii ale busolei:

apa - sombolul boagtiei

Apa trebuie sa curga de la stanga la dreapta in cazul caselor ale caror usi principale sunt orientate catre restul directiilor busolei:

apa - sombolul boagtiei

Directia spre care curge apa care trece prin dreptul propietatii tale iti influenteaza norocul la bogatie.