Asociate cu eleganta feminina, libertatea, dar si independenta, pasarile poarta cu ele energii pozitive aparte in simbolistica Feng Shui. Ele iti pot aduce dragoste, noroc, abundenta sau noi oportunitati si te pot proteja in fata necazurilor.


Fiecare pasare Feng Shui aduce si favorizeaza un anumit tip de energie. Phoenix, Ratele Mandarine, Cocosul, Bufnita, Lebedele si Vulturul sunt printre cele mai importante. Cum te ajuta fiecare in parte si cum sa le asezi in casa sau la birou pentru a profita din plin de energiile lor, afla din articolul de mai jos.

Phoenix - regina pasarilor si simbolul bunastarii in Feng Shui

Simbol al renasterii, invierii, puterii si transformarii, Phoenix-ul in Feng Shui este un simbol Yin. El aduce confort material si noroc chiar atunci cand credeai ca nu mai exista nicio speranta. Daca ai avut parte de o serie de ghinioane, Phoenix-ul iti va da puterea sa continui si sa mergi mai departe.


Atunci cand este reprezentat singur, Phoenix-ul iti poate aduce recunoasterea meritelor la locul de munca, dar si noi oportunitati in cariera. In anul 2017, anul Cocosului de Foc, este remediu pentru steaua 6 - steaua favorabila a cerului sau steaua norocului indirect. Citeste mai multe despre Stelele Zburatoare in Feng Shui, aici →


Atunci cand este reprezentat alaturi de Dragon, Phoenix-ul devine un remediu Feng Shui pentru dragoste. Dragonul reprezinta energia Yang, iar Phoenix reprezintă energia Yin. Pentru a profita de puterea lor, amplaseaza o pereche de Dragon cu Phoenix in sectorul de Sud-Vest al camerei de zi pentru noroc in casatorie.


Daca esti in cautarea dragostei, perechea trebuie sa stea in sectorul de Sud-Vest al dormitorului, iar pentru a beneficia de sanatate si relatii impacate intre membrii familiei aseaza perechea in sectorul de Est.

Pasarea Phoenix aurie din rasina Amuleta cu Phoenix Stacojiu Dragon cu Phoenix aurii
Pasarea Phoenix aurie din rasina - Remediu Feng Shui pentru bunastare - Cumpara de aici → Amuleta cu Phoenix Stacojiu - Remediu Feng Shui pentru bunastare si bani - Cumpara de aici →

Dragon cu Phoenix aurii - Remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie - Cumpara de aici →

Ratele Mandarine - simbol al perechii perfecte in Feng Shui 

Aceste pasari traiesc cu acelasi partener toata viata, de aceea in Feng Shui sunt un simbol puternic al devotamentului, fidelitatii si afectiunii. Ele sunt mereu reprezentate in pereche si pentru cei singuri pot spori sansele de a gasi dragostea adevarata, pentru cei intr-o relatie aduc oportunitatea unei casatorii iar celor casatoriti, Ratele Mandarine aduc fericire, sustinere si buna-intelegere.


Daca esti singur(a) perechea de Rate Mandarine trebuie sa stea in apropierea patului din dormitor, de preferat in coltul de Sud-Vest. Aseaza o pereche de Rate Mandarine in coltul de Sud-Vest al dormitorului, living-ului sau sufrageriei pentru a spori norocul in dragoste. 

Pentru o casnicie fericita si solida Ratele Mandarine trebuie sa stea in dormitor pe noptiera sotului. Niciodata nu amplasati o Rata Mandarina singura sau separata de partenerul ei. Daca este posibil pastrati-le bine luminate.

Canaf cu rate mandarine si monede Pereche de rate mandarine Rate mandarine pe lotus
Canaf cu rate mandarine si monede - Remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie - Cumpara de aici →

Pereche de rate mandarine - Remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie - Cumpara de aici →

Rate mandarine pe lotus - Remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie - Cumpara de aici →

Cocosul - aparatorul relatiilor de munca si afaceri

Al zecelea animal din Horoscopul Chinezesc si sarbatorit in 2017, anul lui, Cocosul este asociat cu energia Yang si simbolizeaza curaj, meticulozitate, independenta si incredere.


Daca este folosit la birou simtul lui practic si disciplinat va imbunatatii relatiile profesionale si avansarea in cariera, dar va si indeparta orice amenintare adresata relatiilor de afaceri. Acasa, Cocosul intareste si amplifica toate trasaturile si caracteristicile reprezentative ale membrilor familiei.


Il puteti purta ca si amuleta ori breloc pentru a spori norocul. Este un remediu puternic pentru 2017, Anul Cocosului de foc si este recomandat tuturor zodiilor. In plus, reprezinta un cadou excelent pentru persoanele nascute in anul Cocosului.
Nu stii ce zodie esti in horoscopul chinezesc? Afla de aici → 

Cocos auriu pe Ru Yi si moneda Cocos colorat pe suport Amuleta cu cocos si marul dragostei

Cocos auriu pe Ru Yi si moneda - Remediu Feng Shui pentru bunastare - Cumpara de aici →

Cocos colorat pe suport - Remediu Feng Shui pentru bunastare si bani - Cumpara de aici → Amuleta cu cocos si marul dragostei - Remediu Feng Shui pentru familie si educatie - Cumpara de aici →

Bufnita - intelepciune si cunoastere


Simbol Feng Shui al intelepciunii si cunoasterii, Bufnita te ajuta in planul invataturii si iti dezvolta capacitatile in planul carierei. Pentru a profit de energiile ei, amplaseaz-o in sectorul carierei sau cel al copiiilor.

Daca iti doresti sa activezi sectorul carierei, o Bufnita pe biroul de la munca te va ajuta sa treci mai usor peste responsabilitati, dar si sa avansezi. In cazul copiilor ce au probleme cu scoala este recomandat ca Bufnita sa fie asezata pe biroul de studiu. 

De asemenea, o Bufnita Feng Shui poate fi un cadou deosebit si folositor pentru elevi, studenti, manageri, dar si oameni de stiinta.

Amuleta cu bufnita si monede chinezesti Bufnita aurie pe monede Bufnita Feng Shui pe monede
Amuleta cu bufnita si monede chinezesti - Remediu Feng Shui pentru studiu - Cumpara de aici → Bufnita aurie pe monede - Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate - Cumpara de aici → Bufnita Feng Shui pe monede - Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate - Cumpara de aici →

Lebada – gingasia dragostei

Remediu Feng Shui pentru dragoste si casatorie, Lebada simbolizeaza gingasie, frumusete, puritate si dragoste. Tocmai de aceea ea are puterea de a te ghida si de a iti aduce mai aproape dragostea. Pentru cuplurile casatorite o pereche de Lebede va intensifica legatura deja creata si va pastra afectiunea dintre parteneri

.
Pentru a profita de energiile ei pozitive este recomandat sa amplasezi o pereche de lebede intr-o zona bine luminata.

Pereche de lebede Feng Shui
Pereche de lebede Feng Shui - Remediu Feng Shui  pentru dragoste si casatorie - Cumpara de aici →

Vulturul – protectie impotriva accidentelor


Ochii lui vigilenti, ciocul si ghiarele puternice, dar si maiestria lui in zbor fac din Vultur un simbol puternic al protectiei.

Cu imaginea lui de ansamblu, Vulturul te ajuta sa te protejezi de accidente, certuri, dar si de procese. Il poti folosi pentru a elimina certurile dintre generatii, cei in varsta cu cei tineri, la locul de munca, in familie, dar si pentru a proteja copiii de energiile negative in 2017 – Anul Cocosului de Foc.

Breloc cu Vulturul Rosu impotriva Stelei 3
Breloc cu Vulturul Rosu impotriva Stelei 3 - Remediu Feng Shui impotriva accidentelor - Cumpara de aici →