Monedele chinezesti sunt cele mai vechi monede cunoscute in istorie. Initial, ele erau utilizate in schimburi ceremoniale, insa la inceputul dinastiei Qin, prima dinastie ce a unit China, ele au fost folosite pentru a plati taxe, salarii si amenzi.

In China antica oamenii credeau ca monedele sunt foarte puternice in atractia norocului si a bogatiei, de aceea copiii le purtau la gat ca si amulete.

Sac cu bani - 6 monede I-Ching aurii Amuleta cu trei monede chinezesti Bratara cu monede aurii

Sac cu bani, 6 monede I-Ching aurii - Remediu Feng Shui pentru bunastare si abundenta.
Il poti achizitiona de aici →

Amuleta cu trei monede chinezesti - Remediu Feng Shui pentru protectie si prosperitate.
O poti achizitiona de aici →

Bratara cu monede aurii - Remediu Feng Shui pentru bunastare si prosperitate.
O poti achizitiona de aici →

Monedele chinezesti au fost intotdeauna un simbol popular al bunastarii si prosperitatii in China, iar in practica Feng Shui, asocierea dintre o gaura patrata si o moneda rotunda reprezinta cerul si pamantul. Atunci cand sunt utilizate corect, ele pot deveni extrem de puternice, simbolizand atractia norocului atat din pamant cat si din cer.


Cum recunosti o moneda chinezeasca si cum ii poti spori energiile


Monedele chinezesti sunt rotunde si au o gaura patrata in centru. Ele trebuie sa aiba patru caractere chinezsti pe o parte – partea Yang si doua caractere chinezesti pe cealalta parte – partea Yin. Atunci cand le afisati in casa sau la birou, ele trebuie sa stea cu partea Yang in sus.

Broasca raioasa pe lotus si monede Copacel cu monede norocoase aurii si pepita Trei capre pe monede si pepita

Broasca raioasa pe lotus si monede - Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani si abundenta.
O poti achizitiona de aici →

Copacel cu monede norocoase aurii si pepita - Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani si abundenta.
Il poti achizitiona de aici →

Trei capre pe monede si pepita - Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani si abundenta.
Le poti achizitiona de aici →

Pentru a activa si elibera energiile pozitive ale monedelor sunt folosite panglici si snururi rosii iar siragurile trebuie sa contina monede in multiplu de 3. In cazul in care monedele sunt combinate cu un alt element de bun augur cum ar fi Chi Lin, broasca testoasa sau dragon, se spune ca succesul si bogatia vor fi amplificate.


Monedele, avand energie de metal, devin foarte puternice atunci cand vor fi amplasate in vest, nord-vest, si sectoarele de nord.

Sirag de noua monede I-Ching Canaf cu Nod mistic din metal si Monede Chinezesti Bratara Feng Shui cu 6 monede chinezesti

Sirag de noua monede I-Ching - Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani, noroc si abundenta.
Il poti achizitiona de aici →

Canaf cu Nod mistic din metal si Monede Chinezesti - Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani, noroc, abundenta si impotriva accidentelor.
Il poti achizitiona de aici →

Bratara Feng Shui cu 6 monede chinezesti - Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani si abundenta.
O poti achizitiona de aici →

12 locuri si modalitati de a folosi monedele chinezesti


1. Langa telefon

Daca afacerea ta este asociata cu vanzarile prin telefon, este recomandat sa asezi monedele chinezesti langa telefon ori chiar pe acesta.

2. In portofel

Pe langa banii pe care ii ai deja in portofel, aseaza si trei monede chinezesti pentru a iti spori norocul si multiplica banii.

3. Langa dosarele/actele clientilor

Daca iti doresti un flux puternic de bani si succes pentru clientii tai, deci implicit si pentru tine, pastreaza alaturi de dosarele, contractele si actele clientilor cateva monede chinezesti.

4. In casa de marcat

Iti doresti mai multe vanzari? Pe langa banii din casa de marcat, aseaza in interior sau langa ea cateva monede chinezesti pentru a atrage mai multi clienti.

5. Langa actele contabile

In dulapul unde pastrezi facturile, chitantele, contractele si toate actele legate de fluxul financiar al casei ori afacerii tale, aseaza monede chinezesti pentru a atrage bani si prosperitate.

6. In forma de sabie

Sabia din monede este rezultatul legarii cu fir rosu a mai multor monede Feng Shui in forma de sabie. Ea aduce o protectie extrem de puternica impotriva energiilor negative care ameninta pierderea de avere si sanatate. Este recomandat sa asezati sabia de monede pe peretele din spatele biroului ori pe peretele din camera de zi opus usii de la intrare, oblic si orientata cu varful in jos.

Sabie din monede Sabie  Feng Shui din monede Bratara Feng Shui cu 3 monede chinezesti

Sabie din monede - Remediu Feng Shui pentru protectie, bunastare, bani si abundenta.
O poti achizitiona de aici →

Sabie Feng Shui din monede - Remediu Feng Shui pentru protectie, bunastare, bani si abundenta.
O poti achizitiona de aici →

Bratara Feng Shui cu 3 monede chinezesti - Remediu Feng Shui pentru bunastare, bani si prosperitate.
O poti achizitiona de aici →

7. In fantana

Indiferent daca este vorba de o fantana adevarata ori de o fantana Feng Shui de interior, este recomandat sa pastrezi sase monede chinezesti in apa.

8. Sub scaun

Fie ca este scaunul de la birou, de acasa ori chiar canapeaua, aseaza monedele chinezesti dedesubt pentru mai mult noroc si bogatie.

9. La intrare

Aseaza trei monede chinezesti sub covorul de la intrarea in casa pentru a spori sansele de prosperitate pentru toata familia ta.

10. In posesta

Poarta un sirag de trei, sase sau noua monede chinezesti cu tine, indiferent de locul in care te afli.

11. Sub forma de bijuterii

Fie că este vorba de bratari, amulete ori ca si pandantiv, monedele chinezesti pot fi cu usurinta purtate zi de zi sub formă de bijuterii.

12. Daruieste-le

Monedele chinezesti sunt un cadou excelent, cu cat daruiesti mai multe cu atat karma pozitiva se va intoarce asupra ta.