Ce iti doresti pentru 2018? Remediile Feng Shui pentru acest an te pot ajuta sa iti atingi idealurile

In Feng Shui, dar si în viata, aspiratiile ce cantaresc cel mai mult sunt familia, sanatatea, dragostea si fertilitatea, banii și prosperitatea, cariera si protectia impotriva accidentelor de orice fel. Aceste aspiratii pot fi activate si potentate cu ajutorul remediilor Feng Shui. De ce remedii ai nevoie si pentru ce aspiratii în anul Cainelul de pamant, 2018, descopera mai jos.

1. Remedii pentru protectie si impotriva accidentelor

Aceste remedii Feng Shui te protejeaza de jafuri, accidente de masina sau raniri accidentale si te ajuta sa ai parte de un an favorabil, norocos si lipsit de incidente majore.

Tai Sui este conducatorul anului, el se schimba in fiecare an si detine puterea de a aduce noroc, sanatate, bunastare, dar si protectie impotriva accidentelor, certurilor si nenorocirilor. De aceea, este necesar ca la inceputul fiecarui an sa il ai de partea ta.

Tai sui 2018
Tai Sui 2018 – Remediu Feng Shui pentru protectie in anul Cainelui de pamant. Cumpara de aici → 

Elefantul si Rinocerul albastri sunt un simbol foarte puternic de protectie care contracareaza violenta stelei 7 in perioada lui 8. Steaua 7 aduce furturi, accidente fatale si nenorociri in viata.

elefant si rinocer albastri
Elefant si rinocer albastri – Remediu Feng Shui pentru protectie in anul Cainelui de pamant. Cumpara de aici → 

Cei Trei Gardieni Celesti sunt protectorii influentelor raului si te protejeaza de infuentele nefaste ale Stelei 5 – Steaua accidentelor si dezastrelor sau steaua nenorocirilor si pericolelor.

Cei trei gardieni celesti
Cei trei gardieni celesti – Remediu Feng Shui pentru protectie in anul Cainelui de pamant. Cumpara de aici → 

Pagoda Celor Cinci Elemente este un remediu excelent pentru combaterea Stelei 5 de galben, care aduce accidente, pierderi financiare si probleme severe de sanatate, dar si impotriva Stelei 2, a bolilor.

Pagoda celor 5 elemente
Pagoda celor 5 elemente – Remediu Feng Shui pentru protectie in anul Cainelui de pamant. Cumpara de aici → 

Nodul Mistic semnifica un ciclu ce nu se termina niciodata de noroc, prosperitate nesfarsita, sanatate, continuitatea dragostei, iubirea vesnica si multe altele. Este un puternic remediu Feng Shui ce potenteaza energiile pozitive si protejeaza de energiile negative.

Nodul mistic
Nodul mistic – Remediu Feng Shui pentru protectie in anul Cainelui de pamant. Cumpara de aici → 

Cele Opt Simboluri Norocoase, Nodul mistic tibetan (ce aduce fericire nemarginita), Vasul prosperitatii (pentru armonie, pace si sanatate), Stindardul victoriei (te ajuta sa ai succes si victorie in competitii), Umbrela tibetana (ce semnifica protectie impotriva pierderilor si a ghinionului), Roata vietii (aducatoare de intelepciune si cunoastere), Simbolul celor 2 crapi (ce aduce protectie, prietenie si abudenta), Scoica (ce contribuie la imbunatatirea relatiilor de comunicare, mentinerea relatiilor si a respectului), Simbolul florii de lotus (reprezinta puritatea) este un remediu compus ce protejeaza pe toate planurile.

Cele 8 simboluri norocoase
Cele 8 simboluri norocoase – Remediu Feng Shui pentru protectie in anul Cainelui de pamant. Cumpara de aici → 

2. Remedii pentru familie, copii si educatie

In sanul familiei poti aduce armonie si buna intelegere cu ajutorul Marului rosu al pacii si cu Amuleta cu 10 silabe HUM.
Amuleta PrietenieiAmuleta primaverii Lapchun, dar si amuletele ori statuetele cu Caine, vor amplifica energiile pozitive din cadrul familiei si vor intari relatiile dintre parinti, dar si cele dintre copii si parinti.

Marul rosu al pacii Caine Feng Shui Glog de Cristal
Marul rosu al pacii – Remediu Feng Shui pentru armonie in familie. Cumpara de aici →  Caine Feng Shui – Remediu Feng Shui pentru armonie in familie. Cumpara de aici →  Glob pamantesc din cristal – Remediu Feng Shui pentru educatie. Cumpara de aici → 

Amuleta cu Crapul Dragon le este deosebit de benefica copiilor, elevilor si studentilor ce isi doresc rezultate bune la scoala si la examene. Acelasi efect il poate avea asupra copiilor si Globul pamantesc din cristal cu harta pictata.

3. Remedii pentru sanatate

Wu Lou-ul este cel mai puternic remediu Feng Shui pentru sanatate si longevitate. Energiile lui pot fi amplificate atunci cand Wu Lou-ul este reprezentat impreuna cu un alt remediu de sanatate, precum Pasarea Garuda sau Buddha al Medicinei.
De asemenea, Tara Albastra protejeaza nu doar impotriva bolilor, dar si a blestemelor si deochiurilor.

Wu Lou wu lou cu buddha al medicinei Tara albastra
Wu Lou – Remediu Feng Shui pentru sanatate. Cumpara de aici →  Wu Lou cu Buddha al medicinei – Remediu Feng Shui pentru sanatate. Cumpara de aici →  Tara albastra – Remediu Feng Shui pentru sanatate. Cumpara de aici → 

4. Remedii pentru dragoste si fertilitate

Daca esti in cautarea jumatatii tale, Amuleta Cuceritorului sau Amuleta Carismei iti cresc sansele de a atrage admiratia asupra ta, iar Ratele Mandarine sunt cel mai bun remediu nu doar pentru gasirea dragostei, dar si pentru mentinerea relatiei. Pentru a spori sansele de a face un copil, Amuleta cu trinitatea celor 3 inele, ce simbolizeaza mama, tatal si copilul, prin cele 3 cercuri unite, este cel mai bun remediu Feng Shui.

Amuleta Cuceritorului Rate mandarine cu ochii rosii pe monede Amuleta cu trinitatea celor 3 inele

Amuleta Cuceritorului – Remediu Feng Shui pentru dragoste. Cumpara de aici →

Rate Mandarine – Remediu Feng Shui pentru dragoste. Cumpara de aici →  Amuleta cu trinitatea celor 3 inele – Remediu Feng Shui pentru fertilitate. Cumpara de aici → 

5.Remedii pentru bani si prosperitate materiala

Poti atrage prosperitatea materiala in anul Cainelui de pamant cu ajutorul Cifrei 8. Aceasta nu doar potenteaza energia banilor, dar si inlatura ghinionul. Oglinda de generare a abundentei  este un alt remediu Feng Shui pentru abundenta, iar Oglinda pentru protectia averii te ajuta sa protejezi banii pe care ii ai stransi deja. Cufarul bogatiei, fie ca este reprezentat ca amuleta ori ca remediu pentru casa, iti poate aduce perspective noi de imbogatire si noroc.

Bratara cu Cifra 8 Oglinda de generare a abundentei Cufarul Bogatiei
Bratara cu Cifra 8 – Remediu Feng Shui pentru prosperitate. Cumpara de aici →  Oglinzi pentru protectia averii – Remediu Feng Shui pentru prosperitate. Cumpara de aici →  Cufarul bogatiei – Remediu Feng Shui pentru prosperitate. Cumpara de aici → 

6. Remedii pentru succes in cariera si afaceri

In anul Cainelui de pamant, remediile cu Vaca, bani si Ru Yi sunt benefice nu doar pentru a spori sansele de reusita in cariera, dar si pentru a atrage prosperitatea la locul de munca. De asemenea, este recomandat sa porti la tine Amuleta Activatorului Celest pentru a iti atrage norocul in cariera.

Vaca cu bani si Ru Yi Cal de vant Lung Ta Ru Yi
Vaca cu bani si Ru Yi – Remediu Feng Shui pentru succes. Cumpara de aici →  Cal de vant Lung ta – Remediu Feng Shui pentru succes. Cumpara de aici →  Ru Yi- Remediu Feng Shui pentru succes. Cumpara de aici → 

Calul de Vant Lung Ta este un alt remediu al acestui an ce atrage succesul si implinirea materiala in tot ceea ce interprinzi din punct de vedere profesional. Daca ai o functie de conducere ori ai propria afacere, un Ru Yi te ajuta sa sporesti norocul in cariera si afaceri.

7. Remedii pentru victorie si depasirea obstacolelor

Amuleta cu Stindardul Victoriei este recomandata pentru cei care doresc sa triumfe in fata provocarilor pe care le au la serviciu, scoala sau afaceri. Tara, indiferent de culoarea ei, este un remediu de crestere a sanselor de succes, noroc, faima, putere si influenta, iar pentru depasirea obstacolelor si dobandirea bucuriei și norocului, o Amuleta cu Caine este remediul de care ai nevoie in 2018.

Amuleta cu stindardul victoriei Statuete cu Tara Amuleta cu caine
Amuleta cu Stindardul Victoriei – Remediu Feng Shui pentru victorie. Cumpara de aici →  Statuete cu Tara – Remediu Feng Shui pentru victorie. Cumpara de aici →  Amuleta cu Caine, crap norocos si ba gua  – Remediu Feng Shui pentru depasirea obstacolelor. Cumpara de aici → 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *