fbpx

Cele opt aspiratii de viata din Pa Kua

Cele opt aspiratii de viata din Pa Kua

Cel mai adesea, simbolul Pa Kua este folosit pentru a spori Feng Shui-ul casei, al unei incaperi sau biroului, prin impartirea in opt sectoare sau colturi. Aceste sectoare sunt identificate in functie de directiile busolei, fiecare sector reprezentand o aspiratie de viata.

Pa Kua feng shui

Aspiratiile de viata sunt: mentori/oameni de ajutor, perspective de casatorie, relatii de familie si sanatate, bogatie si prosperitate, perspective in cariera, recunoastere si faima, educatie si norocul copiilor. Conform cunoasterii Feng Shui, este posibila activarea oricareia dintre aceste aspiratii spre beneficiul celor care locuiesc in casa.

Pentru a imparti zona studiata, ai nevoie in primul rand de o busola de precizie – este esential sa investesti bani intr-o astfel de busola, pentru ca ea este folosita in aproape toate aplicatiile Feng Shui. Dupa aceea, posteaza-te in centrul casei, incaperii sau biroului si traseaza un plan general al zonei de interes, identificand fiecare colt, in functie de directiile busolei. In total sunt opt directii, cele patru puncte cardinale (nord, sud, est si vest) si cele patru secundare (sud-est si sud-vest, nord-est si nord-vest).

Dupa ce ai stabilit toate acestea, trebuie sa vezi cu ce aspiratie de viata este asociat fiecare colt. Pentru a face acest lucru, trebuie sa te uiti la fiecare dintre cele opt trigrame ale simbolului Pa Kua, asa cum apar ele in Aranjamentul Cerului Tarziu. Fiecare trigrama este asociata cu cate o aspiratie de viata si cu cate o directie a busolei. Coltul incaperii care este asociat cu relatiile de familie trebuie sa fie cel estic. Simbolul Pa Kua poate fi suprapus peste un plan al casei, pentru a putea identifica sectoarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *