Chi-ul negativ provenit din vecini

Chi-ul negativ provenit din vecini

Din nefericire, chi-ul negativ poate proveni din vecini. Daca vecinii sunt prietenosi, energia lor este tonifianta. Daca, totusi, vibratiile sunt ostile, energia poate fi daunatoare. Daca vecinii iti trimit cu regularitate chi intimidant, este clar ca vei avea de suferit daca nu il percepi, nu recunosti ce este si nu faci nimic pentru a-l disipa.

Living Feng Shui Oglinda Feng ShuiChi-ul ostil, dar inofensiv, sub forma barfelor triviale invidiilor meschine, poate fi usor disipat folosindu-ti propria energie pentru a-l ignora. Daca chi-ul este pur si simplu enervant, de exemplu daca vecinul are o casa plina de copii galagiosi care iti tulbura odihna sau iti sparg lucruri, pune pur si simplu un vas mare cu apa statica (Yin) pe latura casei. Vasul trebuie sa aiba o gura larga si un fund ingust. Pune o sursa de lumina in apa si incearca in plus sa creezi viata, cu ajutorul unor plante sau unor pesti mici, care sa-i aduca energie Yang. Aceasta va absorbi efectiv toate zgomotele iritante si va crea un mediu invizibil de asimilare a lor. Daca energia ce ti se trimite in cale este plina de invidie otravita, ura sau barfe rauvoitoare, ar fi bine sa te gandesti la combaterea ei prin masuri mai puternice. O cale excelenta de a te proteja de prejudiciile acestui tip de energie ucigatoare motivata de ura este sa folosesti o oglinda rotunda, care sa respinga tot negativismul trimis catre tine. Ai grija, totusi, sa nu reflecte chiar casa vecinului dusmanos.

In imaginea alaturata o oglinda rotunda, reflecta alta camera. Ai intotdeauna grija cum utilizezi oglinzile. Asigura-te ca oglinda nu reflecta nicodata casa vecinului, daca acesta este nepreitenos pentru ca acest lucru atrage in casa un chi ostil.

Oglinda Ba Gua Feng ShuiOglinda Ba Gua Feng Shui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *