Comabaterea Chi-ului negativ din sufragerie

Combaterea Chi-ului negativ din sufragerie

Fuk Luk Sau

Pune un ghiveci cu plante in fata muchiilor ascutite ale oricarui colt sau stalp protuberant.

Muta masa de sub grinzile expuse.

Combate energia grea a grinzilor expuse atarnand doua fluiere de bambus in forma de A deasupra muchiei grinzii.

Pune perdele sau jaluzele la ferestre, pentru a ascunde privelistile neplacute.

Protejeaza sufrageria de stralucirea excesiva a soarelui la apus.

Verifica numerele din grila natala a stelelor zburatoare pentru sufragerie si foloseste terapia cu elemente pentru a combate efectul combinatiilor numerice nefaste din grila.

Imbunatatirea Feng Shui-ului

Pune in sufragerie un set cu Fuk Luk Sau (inteleptii stelari). Incearca sa le achizizionezi pe cele mai bune pe care ti le permiti. Aceste imagini sunt foarte importante in aceasta parte a casei. Chinezii cred ca Fuk Luk Sau cuprind toate aspiratiile umanitatii, iar prezenta lor in interiorul casei chiar atrage o doza sanatoasa de noroc. In multe locuinte din Hong Kong sunt expuse versiuni fabuloase ale acestor simboluri foarte favorabile ale norocului, facute din jad, sculptate din pretiosul aventurin, unele chiar incrustate cu diamante naturale si aur. In sufragerie, poti aseza si un simbol al longevitatii. De vreme ce exista atat de multe simboluri diferite, il poti alege pe acela care te atrage mai mult – un piersic din jadeit, imaginea zeului longevitatii sau, poate, un vas antic pictat cu cocori, bambusi sau pini.
Ca sa atragi belsugul, agata un tablou ce simbolizeaza abundenta mancarii, strangerea unei recolte bogate sau alte semne de belsug. Nu expune niciodata in sufragerie tablouri cu animale, modele abstracte sau fete nefericite. Aceasta trebuie sa fie o camera vesela, in care membrii familiei interactioneaza fericiti unul cu altul; foloseste, asadar, peretii sai pentru a crea vibratii favorabile.

Fuk Luk Sau Feng ShuiFuk Luk Sau Feng ShuiFuk Luk Sau Feng Shui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *