Consultanta Feng Shui de specialitate

Consultanta Feng Shui de specialitate

Dupa numeroase solicitari cu privire la consultanta Feng Shui, am luat decizia de a colabora cu Doamna Cristina Groza, singurul Specilaist Feng Shui din Romania acreditat international cu titilatura de Maestru Feng Shui, de catra Asociatia Internationala de Feng Shui.

feng shui cristina groza

Cristina Groza ofera consultanta de specialitate pentru firme, corporatii, hoteluri si locuinte private. Raportul de evaluare oferit imbina solutia traditionala Feng Shui cu propuneri concrete de re-amenajare a spatiului interior.

Specialistul Cristina Groza, singurul roman membru AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui), a urmat cursul cu Marele Maestru Raymond Lo in 2005 la Paris, in Singapore in 2006 si in Thailanda in 2007, precum si cursul de Cele Patru Coloane ale Destinului Si I Ching in Singapore in 2005 si in Paris in 2006. In 2007 a fost organizator si in acelasi timp student al cursului de Feng Shui din Bucuresti 2007 si 2009, organizator/elev al cursurilor de Coloanele Destinului si I Ching din Bucuresti in 2008, 2009 si 2010, toate cursurile fiind sustinute in Romania de Marele Maestru chinez.

Din 2010 Cristina Groza a devenit singurul instructor autorizat in Romania de Raymond Lo al cursurilor de Feng Shui Traditional.

FengShui4Life alaturi de Cristina Groza, ne bucuram pentru ca reusim sa oferim clientilor servicii de maxima calitate si profesionalism! Lucreaza cu cei mai buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *