Cum ne echilibreaza viata si ne aduc bogatie Clopoteii de vant Feng Shui

clopoteii de vant Feng Shui

Sunetul clopoteilor de vant Feng Shui, prin puterea terapiei sonore, aduce echilibru si vindecare in orice spatiu. Daca te confrunti cu momente dificile si tensionate in viata, clopoteii elimina energiile negative acumulate si elibereaza orice blocaj al mintii, corpului sau spiritului. Afla din articolul nostru cum te poti bucura de toate beneficiile pe care acestia ti le pot aduce.

Clopotei de vant cu elefant pentru noroc si succes

Daca doresti sa iti protejezi casa de ghinion, Clopoteii de vant cu elefant pentru noroc si succes sunt un remediu potrivit pentru a purifica si energiza interiorul locuintei. Acest remediu contine 6 clopotei si elefantul aducator de bun augur si succes. Elefantul este considerat ca fiind un gardian si protector al casei ce va pastra toate energiile pozitive atrase in interiorul casei.

Clopotel de vant cu 5 tuburi si bufnite 

In cazul in care vrei sa iti dezvolti capabilitatile la locul de munca sau iti doresti sa te descurci mai bine pe planul invataturii, asaza la intrarea casei Clopotelul de vant cu 5 tuburi si bufnite. Conform maestrilor Feng Shui, clopoteii de vant Feng Shui cu bufnita au puterea de a crea si o energie a averii si de a aduce locuitorilor casei o pace interioara. 

Clopotei de vant cu floare si moneda chinezeasca  

Clopoteii de vant cu floare si moneda chinezeasca sunt un puternic remediu ce poate fi folosit pentru a atrage abundenta. Datorita monezii chinezesti, acesti clopotei sunt potriviti pentru orice persoana care vrea sa atraga prosperiate si bogatie. In Feng Shui, această monedă este folosită pentru atragerea energiei de prosperitate si este reprezentata de o gaura patrata in centru, o latura Yang (activa) si una Yin (receptiva). 

Clopotel de vant cu 5 tuburi si dragon 

Dragonul este un animal celest considerat simbol al puterii, abundentei si norocului. De aceea, daca doresti sa iti cresti forta si vitalitatea, Clopotelul de vant cu dragon si phoenix cu 6 tuburi este cel mai potrivit. Acesta te va ajuta si sa fii tratat cu respect si sa potentezi energiile de abundenta. Desi poate fi amplasat oriunde, clopoteii de vant Feng Shui cu Dragon isi maximizeaza beneficiile daca est amplasat in sectorul de Est.

Clopotei de vant cu floare si moneda chinezeasca – Remediu pentru prosperitate si bogatie – cumpara de aici

Clopotel de vant cu 5 tuburi si bufnite – Remediu pentru cunoastere si avere – cumpara de aici

Clopotel de vant cu 6 Tuburi de Metal

Acest Clopotel de vant cu 6 Tuburi de Metal este recomandat daca iti doresti sa atragi un Feng Shui favorabil in locuinta ta. Energiile benefice sunt atrase de sunetele melodioase ale clopotelului de vant. Simbolul Aum este o cunoscuta mantra cu un mare potential divin. Acesta este folosit in timpul meditatiilor, fiind considerat o vibratie sacra pentru linistirea sufletului si corpului.

Clopotei de vant cu banuti pentru avere

Amplaseaza la intrarea principala a casei acesti Clopotei de vant cu banuti pentru avere pentru a avea parte de prosperitate si noroc. Acest remediu are in componenta lui trei tuburi, un clopotel si patru monede chinezesti. Moneda chinezeasca este folosita pentru a atrage un Feng Shui bun in zona banilor, aceasta fiind considerat in cultura chinezeasca cel mai bun remediu pentru bunastare.

Clopotel de vant cu 6 Tuburi de Metal – Remediu pentru energii pozitive si liniste – cumpara de aici 

Clopotei de vant cu banuti pentru avere – Remediu pentru bunastare si noroc – cumpara de aici 

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE CLOPOTEII FENG SHUI SAU NU STII PE CARE SA II ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0749.698.159 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG. 

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *