Cum ne influenteaza energiile stelelor zburatoare ale lunii Februarie

Numerele marite indica Stelele Zburatoare anuale, iar cele mici indica Stelele Zburatoare ale lunii februarie.

Stele Zburatoare Noiembrie

Sud-Est

Excesul elementului de metal aduce posibilitatea de violenta, jafuri si conflicte. Ai grija cand folosesti obiecte ascutite cu care te-ai putea rani accidental. Cei care locuiesc in acest sector ar trebui sa evite sa stea afara pana tarziu la sfarsitul acestei luni. Poarta brelocul cu Om Mani Padme Hum pentru a te proteja de posibilele probleme din aceasta perioada. Este recomandat ca in aceasta perioada sa tii departe decoratiunile metalice zgomotoase, precum clopoteii de vant. Pentru a te feri de accidente si furturi, aseaza in sectorul Sud-Est placheta cu Elefant si Rinocer albastri- placa pachidermelor albastre si Statueta cu Mangusta Aurie pe bani si pepite.

Sud

Partea Sudica sta sub semnul unei combinatii nefericite de elemente. Acest lucru duce la conflicte si certuri, iar cei mai puternic afectati sunt cei ale căror case sunt orientate spre sud sau ale căror dormitoare sau birouri se află în sud. Pastrati acest sector al caminului si al biroului linistit în aceasta luna si incercati sa nu petreceti prea mult timp aici. Remediati energiile de cearta cu ajutorul Plachetei cu Dragon Rosu cu bila de foc si conflictele conjugale purtand Pandantivul din piatra de ametist. Este recomandat sa fiti mai intelegatori in aceasta perioada si incercati sa va ascultati cu atentie partenerul. Problemele mici se pot transforma in neintelegeri mari.

Sud-Vest

Steaua 5 galbena zboara in sectorului Sud-Estic si aduce necazuri si nenorociri. In aceasta luna exista sanse sa pierzi bani, sa intervina cheltuieli neprevazute sau chiar sa intampini probleme de sanatate. Aseaza Pagoda celor cinci elemente cu silaba „Om Ah Hum” in SV pentru a te proteja de aceste situatii. Nu este recomandat sa petreci mult timp in acest sector. Pentru a te feri de posibilele probleme de sanatate, in special de cele de stomac, plaseaza langa noptiera ta remediul Wu Lou natural sau Card Feng Shui cu Pasarea Garuda.

Amuleta de protectie cu Tara Verde cu silaba TAM si mantra OM TARE TUTTARE TURE SOHA Elefant si rinocer albastru Amuleta cu Dragon si Sobolan - Mangusta in forma de cifra 8
Amuleta cu Tara Verde cu silaba TAM si mantra OM TARE TUTTARE TURE SOHA
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Elefant si rinocer albastru
Remediu Feng Shui impotriva furturilor- cumpara de aici→

Amuleta cu Dragon si Sobolan – Mangusta in forma de cifra 8
Remediu Feng Shui pentru bogatie- cumpara de aici→

Est

Aceasta va fi o lună prospera pentru cei care locuiesc in case orientate spre est. Cei care petrec mult timp in aceasta parte se bucura de mult noroc. Daca usa ta principala se afla aici, aseaza o Fantana de apa pentru prosperitate pentru a stimula energia pozitiva Chi. Luna aceasta exista multe oportunitati pentru avansarea in cariera si pentru extinderea afacerii. Pentru a potenta norocul in cariera, poarta mereu cu tine Amuleta cu cal de vant Lung Ta si steag cu dragon. Norocul este prezent si in planul financiar, iar pentru a il spori, este recomandat sa asezi Siragul cu sase monede I-Ching in sectorul de Est.

Centru

Norocul pe planul financiar este abundent, la fel ca si oportunitatile de extindere si crestere in afaceri. Aseaza Copacul dorintelor si al prosperitatii cu 6 pasari si mangusta pentru sporirea prosperitatii si a posibilitatii de a castiga bani din competitii in urmatoarele saptamani. Plaseaza in acest sector Pasarea Phoenix aurie din rasina pentru a profita de norocul din aceasta perioada. Totusi, Steaua 7 poarta energii negative, iar pentru a te feri de ele este recomandat sa porti Brelocul cu Elefant si Rinocer albastri.

Vest

Steaua victoriei impreuna cu Steaua 9 ofera un suport minunat persoanelor ambitioase. Norocul este sporit in cariera, generand faima si bani. Plaseaza in zona de Vest Steagul Victoriei pentru a profita de prosperitatea din aceasta perioada si a o canaliza pe toate planurile. Fii precaut daca activezi in domenii in care esti nevoiti sa folosesti focul sau exista riscuri de imbolnavire, intrucat in aceasta luna poti intampina dureri la nivelul capului sau plamanilor. 

/ Wu Lou pe lotus cu liliac Marul rosu al pacii pentru atragerea armoniei Pagoda celor noua nivele din metal
Wu Lou pe lotus cu liliac
Remediu Feng Shui pentru sanatate si longevitate – cumpara de aici→
Marul rosu al pacii pentru atragerea armoniei
Remediu Feng Shui pentru armonie si relatii – cumpara de aici→
Pagoda celor noua nivele din metal
Remediu Feng Shui pentru cariera, sanatate, protectie si studii – cumpara de aici→

Nord Est

Steaua bolii este indreptata spre acest sector si creeaza probleme celor care locuiesc in aceasta zona. Evita alimentele nesanatoase si ai grija de dieta ta. Pentru a te proteja de accidente si probleme de sanatate, aseaza remediul cu Wu Lou din Bronz si cei 8 nemuritori in casa si poarta mereu cu tine Amuleta -Medalion cu wu lou, cele 12 zodii si cele 8 simboluri. Este posibil ca in aceasta perioada sa intri in conflict cu colegii de munca. Este recomandat sa  porti Amuleta cu Dragon cu bila de foc pentru o perioadă mai lina si mai fericita la serviciu. Problemele conjugale pot aparea si ele. Plaseaza o Pereche de rate mandarine in acest sector pentru mai multa armonie in relatia cu partenerul.

Nord

O lună bună pentru cei din domeniile academic și literar, daca isi desfasoara activitatea in sectorul nordic. Jurnaliștii, scriitorii și studenții vor  avea parte de o lună plină de motivație și creativitate. Poarta Amuleta cu Crapul Dragon pentru educatie si invatatura – crapii dragon pentru a-ti spori creativitatea si norocul la examene. Cu toate acestea, exista o tendinta de stres emotional, cauzata de un exces de energie a elementului de lemn. Prin urmare, relatiile amoroase pot fi afectate. Norocul bogatiei se imbunatateste totusi si pentru a profita de el, este recomandat sa porti mereu cu tine Amuleta cu Pecetea Cereasca cu caracterul chinezesc al cerului.

Nord Vest

Cei care locuiesc in aceasta zona se bucura de un noroc sporit in aceasta luna. Abundenta si prosperitatea sunt activate de steaua 9, iar combinatia aduce noroc si bunastare. Daca locuiesti in acest sector este posibil sa primesti o suma importanta de bani. Profita de energiile pozitive din aceasta perioada, purtand Amuleta cu Dragon si Sobolan – Mangusta in forma de cifra 8. Norocul in afaceri este excelent, iar daca biroul tau este situat in Nord-Vest, aseaza remediul Feng Shui Fuk Luk pentru a te bucura de chi-ul de bun augur din aceasta perioada. Petrece cat mai mult timp in acest sector in aceasta luna. Organizeaza evenimente cu muzica si bunastare in acesta perioada pentru a crea energie yang.

Zeitati pentru longevitate Placheta cu nod mistic pe piatra Elefant cu broasca raioasa cu trei picioare
Zeitati pentru longevitate
Remediu Feng Shui pentru longevitate si bunastare – cumpara de aici→
Placheta cu nod mistic pe piatra
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→
Elefant cu broasca raioasa cu trei picioare
Remediu Feng Shui pentru bunastare si noroc – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE DE PROTECTIE SAU AMPLIFICARE A STELELOR ZBURATOARE DIN LUNA NOIEMBRIE SAU NU STII PE CARE SA IL ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *