Cum ne protejam de boli in anul 2020

Anul acesta, Steaua 2 a bolilor si a dezastrelor isi face simtita prezenta in sectorul Sudic. Aceasta ne poate afecta negativ starea de sanatate, atat a noastra cat si a celor dragi noua. Afla din articolul de mai jos care sunt cele mai puternice remedii Feng Shui de protectie impotriva stelei 2 si cum sa le folosim pentru a ne proteja atat sanatatea fizica cat si cea psihica.

Cei mai afectati de Steaua 2 in acest an sunt nativii Cal. Acestia sunt predispusi la probleme de sanatate, iar datorita unui nivel scazut de energie, este recomandat sa mentina un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Datorita fluctuatiilor de energie, nativii Cal tind sa evite interactiunile sociale, iar asta poate avea un impact negativ asupra relatiilor cu cei apropiati.

Atat nativilor Cal, cat si celorlalte zodii le este recomandat sa aiba mai multa grija la aspectul sanatatii in acest an.

Abtibild cu Buddha medicinei albastra cu floare de lotus Bol cantator auriu cu Buddha Medicinei Mare Statueta cu Buddha medicinei

Abtibild cu Buddha medicinei cu floare de lotus
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Bol cantator cu Buddha Medicinei
Remediu Feng Shui pentru purificare – cumpara de aici→

Statueta cu Buddha Medicinei
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Care sunt cele mai puternice remedii Feng Shui pentru sanatate in acest an?

Wu Lou – Reprezentarea in miniatura a uniunii dintre cer si pamant, este un puternic simbol al longevitatii, sanatatii, prosperitatii si abudentei. Acest remediu are capacitatea de a absorbi energiile negative din jurul nostru. In cazul in care te simti slabit, plaseaza Wu Lou cu cei opt nemuritori din metal pe birou pentru a atrage energiile pozitive si a respinge posibilitatea unei eventuale imbolnaviri. Pentru a te proteja de accidente si pentru a atrage energiile pozitive in casa ta, plaseaza Wu Lou auriu cu tigru si dragon in sectorul Sudic al casei. Daca pe parcursul zilei desfasori activitati ce implica interactiunea cu alte persoane, poarta asupra ta Amuleta cu Wu Lou pentru a preveni riscul unei imbolnaviri.

Buddha cu Wu Lou imitatie jad Amuleta - Breloc cu Wu Lou Amuleta -Medalion cu wu lou , cele 12 zodii si cele 8 simboluri

Buddha cu Wu Lou imitatie jad
Remediu Feng Shui pentru bunastare – cumpara de aici→

Amuleta cu Wo Lou
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Medalion cu wu lou, cele 12 zodii si cele 8 simboluri
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

 

Medicine Buddha – cunoscut si sub numele de Buddha Tamaduitorul, este un simbol cunoscut pentru atragerea fericirii si a bucuriei dar mai ales pentru amplificarea energiilor de sanatate si potentarea energiilor de vindecare. Poarta Amuleta pandantiv cu Buddha medicinei albastru pentru a preveni riscul imbolnavirii. Aceasta amuleta poate fi purtata atat la gat, sub forma de pandantiv, cat si la buzunar sau in geanta. In cazul in care dormitorul sau intrarea in casa este situata in sectorul Sudic, plaseaza Placa cu Buddha medicinei albastra cu floare de lotus la vedere, aceasta te va proteja pe tine si intreaga familie de posibile boli. 

 

Card cu Buddha Medicine Amuleta cu Mantra lui Buddha Medicinei albastra Canaf cu Wu Lou si monede

Card cu Buddha Medicine
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Amuleta cu Mantra Medicinei Buddha
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Canaf Wu Lou si monede
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Pasarea Garuda – Este o pasare mitica, care atrage atrage energii pozitive si protejeaza atat sanatatea fizica cat si cea psihica. Daca pe parcursul zilei petreci mult timp intr-o incapere aflata in sectorul Sudic, fie la munca, fie acasa, poarta cu tine Cardul fengshui cu pasarea garuda sau Amuleta pentru sanatate cu Wu Lou si Pasarea Garuda pentru a inlatura energiile negative din

Canaf cu Wu Lou (u lu)si ardei rosii Wu Lou cu Pi Yao Statueta cu Buddha medicinei

Canaf cu Wu Lou si ardei rosii
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Wu Lou cu Pi Yao
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

Statueta cu Buddha Medicinei
Remediu Feng Shui pentru sanatate – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE DE PROTECTIE A SANATATII SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *