Cum ne protejeaza placile Feng Shui de energiile negative si le potenteaza pe cele pozitive

Anul Sobolanului de Metal este un an norocos si prosper pentru toate semnele zodiacale, intrucat sobolanii au puterea de a transforma evenimentele nefericite in noroc. Totusi, vor fi si provocari si incercari pe care va trebui sa le depasesti. Afla cum sa potentezi energiile pozitive si sa le alungi pe cele negative din casa ta cu ajutorul placilor Feng Shui.

Placa cu Ganesh pe floare de lotus

Ganesh, numit si Ganapati este venerat in cultura hindusa. Privit ca fiind zeul bogatiei si al intelepciunii, Ganesh are puterea de a inlatura obstacolele si de a asigura protectia impotriva lor. Daca tu sau familia ta v-ati simtit in pericol in ultima perioada, Placa cu Ganesh pe floare de lotus va poate ajuta sa inlaturati energiile negative. Asigura-te ca asezi remediul Feng Shui in intr-un loc vizibil din casa ta, pentru a atrage energiile pozitive si a primi protectia zeului Ganapati. De asemenea, placa iti va asigura stabilitate si pe planul financiar, odata plasata in birou sau la locul de munca.

Placa amplificatoare a sumei lui 10 

Elementul reprezentativ pentru acest an, metalul, este un indicator al succesului si al prosperitatii. Norocul este de partea multor zodii, iar cei mai favorizati sunt Bivolul,Tigrul, Dragonul si Sarpele. Pentru a atrage asupra ta toate energiile pozitive ale acestui an, este recomandat sa asezi in casa ta Placa amplificatoare a sumei lui 10. Fiecare zodie se bucura, cel putin o data pe an, de suma 10, aducatoare de noroc. Placa potenteaza si asigura norocul pe intreaga perioada a anului, odata plasata intr-un loc vizibil.

Placa cu Ganesh pe floare de lotus Placa amplificatoare a sumei lui 10 Placheta cu Elefant si Rinocer albastri- placa pachidermelor albastre

Placa cu Ganesh pe floare de lotus 
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Placa amplificatoare a sumei lui 10 
Remediu Feng Shui pentru noroc – cumpara de aici→
Placheta cu Elefant si Rinocer albastri
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→

Placa cu Elefant si Rinocer albastri 

Placa cu Elefant si Rinocer albastri- este una dintre cele mai puternice remedii pentru protectie, infatisand doua dintre cele mai onorate si sacre animale in Budism. Elefantul este caracterizat prin tarie, fertilitate, intelepciune si inteligenta, in timp ce rinocerul albastru este un simbol puternic de protectie impotriva jafurilor si accidentelor. Daca ai simtit in ultima perioada ca s-au napustit asupra casei tale nenorociri, aseaza remediul Feng Shui in cel mai locuit spatiu al casei pentru activarea protectiei. Placa va contracara energiile negative ale stelei 7 si va potenta energiile pozitive.

Placa cu energia Yang – placheta casei Yang si impotriva energiei Yin

In ultima perioada te-ai simtit slabit si lipsit de puteri? O cauza pentru starea neplacuta poate fi excesul de energie Yin. Pentru a reusi sa inlaturi energiile negative acumulate de-a lungul timpului si sa le inlocuiesti cu prospetime si vigoare, aseaza Placa cu energia Yang in casa ta. Este recomandat ca remediul de protectie Feng Shui sa fie plasat in Vest, pentru cei din zodia Cocos si in Nord-Vestul casei pentru cei din zodiile Caine si Mistret.

Placa cu energia Yang, impotriva energiei Yin Placa cu Dragon, Sobolan si Mangusta in forma de cifra 8 Placa Tai Sui
Placa cu energia Yang, impotriva energiei Yin
Remediu Feng Shui pentru protectie – cumpara de aici→
Placa cu Dragon, Sobolan, Mangusta in forma de cifra 8
Remediu Feng Shui pentru prosperitate – cumpara de aici→

Placa cu Tai Sui
Remediu Feng Shui pentru prosperitate – cumpara de  aici→

Placa Tai Sui

Se spune ca Tai Sui este cel care guvernează toate starile noastre, de aceea este important si necesar sa il onoram. Pentru a il cinsti pe Tai Sui si a primi protectie impotriva posibilelor nenorociri ce ar putea sa se abata asupra ta anul acesta, aseaza Placa Tai Sui in sectorul Nordic al casei tale, unde se afla sectorul Sobolanului.

Placa cu Dragon, Sobolan si Mangusta in forma de cifra 8

Anul Sobolanului va fi unul incarcat de noroc si prosperitate. Totusi, este recomandat sa potentezi energiile pozitive si sa te asiguri ca cele negative nu se acumuleaza in exces. Pentru a te asigura ca te bucuri de un an plin de bogatie si bunastare, aseaza Placa cu Dragon, Sobolan si Mangusta in forma de cifra 8 in casa ta. Acesta este un remediu de abundenta folositor tuturor zodiilor, insa in mod special Bivolilor, Tigrilor, Dragonilor, Serpilor, Cainilor si Mistretilor.

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE PLACILE FENG SHUI SAU NU STII PE CARE SA O ALEGI? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0749.698.159 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *