Cum sa te indrepti catre succes

Cum sa te indrepti catre succes

Nu trebuie sa crezi in Feng Shui pentru ca acesta sa functioneze. Multe dintre principiile lui sunt pragmatice si par logice. Adu in viata ta schimbari Feng Shui pe care le simti ca fiind necesare, apoi cauta sa vezi daca au avut efect.

Odata ce ai inceput sa aplici principiile Feng Shui, trebuie totusi sa lasi sa treaca un timp ca sa vezi rezultatele. Mai trebuie si sa tii minte ca Feng Shui este un aspect al norocului pamantesc si, ca atare, este doar unul dintre cele trei tipuri de noroc care ne influenteaza viata.

feng shui succes

Feng Shui poate sa atraga norocul in cariera ta sau in alacerile tale, existand mai multe modalitafi pentru a activa acest tip de noroc. In acele profesii care presupun faima si popularitate, folosirea corecta a instrumentelor Feng Shui poate aduce noroc in obtinerea faimei si a recunoasterii. Una dintre modalitatile de obtinere a acestui lucru este sa tii coltul sudic al locuintei tale mereu luminat!

Un bun Feng Shui ajuta la alinarea suferintelor necazurilor in perioadele de ghinion provocat fie de propriile noastre fapte (norocul omenesc), fie de soarta (norocul ceresc). Feng Shui atenueaza problemele si diminueaza greutatile, creand adesea imprejurari care iti ofera o cale de iesire din necaz. Atunci cand iti este amenintata reputatia, sanatatea sau chiar existenta, un Feng Shui bun iti poate oferi o oarecare protectie: iti poate chiar deschide noi usi, creand astfel noi ocazii care, la un moment dat, te pot ajuta sa iesi din situatiile nedorite.

In vremurile in care sunt neutre sau bune norocul omenesc si norocul ceresc, un bun Feng Shui iti aduce foarte mult noroc. Atunci cand sunt favorabile celelalte aspecte ale astrogramei tale natale, un bun Feng Shui aduce bogatie, succes, prosperitate si fericire. El genereaza o sanatate robusta, aduce o viata de familie fericita si armonioasa si, in plus, asigura succes si rezultate bune la invatatura copiilor tai.

Feng Shui mareste sansele de succes in orice intreprinzi – la serviciu, la scoala sau chiar in competitii sportive.

In afaceri, Feng Shui mareste cifra de afaceri, atrage tranzactii bune si umfla profitul. Se maresc si sansele de dezvoltare si extindere, iar angajatii vor lucra impreuna in armonie.

Un bun Feng Shui asigura progresele in cariera, aduce ocazii de promovare si ajuta la atragerea unor mentori sau patroni care iti pot imbunatati perspectivele. Mai deschide si calea catre perfectionarea personala: calatorii, acumularea de cunostinte, cresterea responsabilitatii si a autoritatii. Un bun Feng Shui mai aduce faima si putere, in cazul in care toate celelalte aspecte ale astrogramei tale natale permit acest tip de succes in viata ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *