De ce remedii Feng Shui ai nevoie in 2018 in functie de zodia ta

Anul Cainelui de pamant incepe in 16 februarie 2018 si se termina in 4 februarie 2019. Se anunta a fi un an plin de evenimente marcate de ingrijorari asupra securitatii si o crestere a miscarilor sociale conservatoare.

Daca nu stii ce zodie este in horoscopul chinezesc, poti afla de aici → 

SOBOLAN

In 2018 Sobolanilor le este recomandat sa se lase purtati de val. Daca esti nascut sub acest semn este important sa porti cu tine Amuleta cu Pagoda celor 5 elemente, dar si sa o asezi acasa, in nord. Puterea ta interioara va fi usor slabita si vei avea nevoie de Amuleta Energiei cu Dubla Dorje. Pentru noroc in cariera, foloseste-te de energia Calului de vant Lung Ta si pastreaza-l pe birou tot anul.

Amuleta cu Pagoda celor 5 Elemente Amuleta Energiei cu Dubla Dorje Cal de vant Lung Ta Stupa de protectie Boudhanath Cufarul Bogatiei cu leii zapezilor
Amuleta cu Pagoda celor 5 Elemente – Cumpara de aici → Amuleta Energiei cu Dubla Dorje – Cumpara de aici → Cal de vant Lung Ta – Cumpara de aici → Stupa de protectie Boudhanath – Cumpara de aici → Cufarul Bogatiei cu leii zapezilor – Cumpara de aici →

Sobolanii intre 46 si 58 de ani trebuie sa aseze Stupa de protectie Boudhanath in sufragerie deoarece Forta Vietii si Esenta Spiritului sunt slabite. Aseaza Cufarul Bogatiei cu leii zapezilor in sud-estul casei si iti va proteja investitiile si averea. 

BIVOL 

Energia bivolului este pe culmi inalte in 2018 si aduce potentialul de succes in tot ceea ce vor interprinde. Cu toate acestea, Steaua Anuala a Ostilitatii poate genera barfe la locul de munca. Pentru a le opri, aseaza Marul rosu al pacii pe biroul tau.

Marul rosu al pacii Amuleta cu 8 silabe HUM Amuleta Tai Sui 2018 Placa Tai Sui 2018
Marul rosu al pacii  – Cumpara de aici → Amuleta 8 silabe HUM – Cumpara de aici → Amuleta Tai Sui 2018 – Cumpara de aici → Placa Tai Sui 2018 – Cumpara de aici →

Din fericire, anul aduce Steaua Diplomatului, ceea ce te va ajuta sa iesi din probleme doar discutand, atat timp cat nu te enervezi. Poarta Amuleta cu 8 silabe HUM pentru a iti consolida puterea de persuasiune. Poarta amuleta sau cardul Tai Sui 2018 si aseaza placa Tai Sui 2018 in nord-vest pentru a fi protejat si pentru a beneficia de suport.

TIGRU 

Vitalitatea interioara le aduce Tigrilor puterea de a face bine in anul Cainelui de pamant. Desi vor fi foarte increzatori in propriile forte, tocmai aceasta incredere poate sa le aduca diferite probleme atunci cand se confrunta cu stele nefaste. Steaua Certurilor si un Lung Ta slabit pot generea obstacole in calea succesului. 

Breloc cu caine si clopotei Amuleta cu Oglinda Norocoasa Amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda
Breloc cu caine si clopotei – Cumpara de aici → Oglinda Norocoasa – Cumpara de aici → Amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda – Cumpara de aici →

Este important ca Tigrii sa aiba un Mar rosu al pacii pe birou si sa poarte cu ei o Amuleta cu Caine pentru a isi activa norocul si protectia impotriva Uciderii. De asemenea, Oglinda Norocoasa trebuie asezata in nord-est pentru a amplifica energiile pozitive. Tigrii intre 20 si 68 de ani pot avea probleme de sanatate in acest an si este recomandat sa poarte la ei Amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda.

IEPURE 

Iepurii au toate motivele sa zambeasca in acest an. Toata munca depusa in anii precedenti va incepe sa dea roade, iar norocul le va surade. Ei trebuie sa profite din plin de oportunitatile ce li se vor arata, insa sa fie cu ochii in patru la oamenii necinstiti. Este posibil sa aiba probleme cu furturile, de aceea este recomandat sa poarte la ei sau sa tina in casa Rinocerul si Elefantul albastrii.

Amuleta cu elefant si rinocer Placa cu Regele Gesar din Ling Oglinda de protectie impotriva energiei YIN
Amuleta cu elefant si rinocer – Cumpara de aici → Placa cu Regele Gesar din Ling – Cumpara de aici → Oglinda de protectie impotriva energiei YIN – Cumpara de aici →

Desi au parte de energii bune, ei trebuie sa se abtina din a supra-analiza fiecare situatie pentru ca vor pierde norocul si sansele ce li se vor arata. Iepurii ce lucreaza in vanzari sau marketing au nevoie de un remediu cu Regele Gesar din Ling. Vor trebui sa se apere de energia stelei Yin, deci vor avea nevoie de Oglinda de protectie impotriva energiei YIN.

DRAGON 

Dragonii sunt in opozitie directa cu Cainele, deci anul nu se anunta unul prea bun pentru ei. Este foarte important sa poarte la ei Cardul sau amuleta Tai Sui 2018 si sa aseze Placa Tai Sui 2018 in nord-vestul casei. Calul de vant Lung Ta le poate ameliora energiile negative de la locul de munca. Ea trebuie asezata in sud-estul biroului. Clopotelul de vant cu Mana lui Hamsa in nord-vest va remedia efectele puternice a Stelei Sui Po. 

Card Tai Sui 2018 Placa cu Calul de vant Lung Ta Clopotel de vant cu Mana lui Hamsa Amuleta cu samanta Bodhi Oglinda de generare a abundentei
Card Tai Sui 2018 – Cumpara de aici → Placa cu Calul de vant Lung Ta – Cumpara de aici → Clopotel de vant cu Mana lui Hamsa – Cumpara de aici → Amuleta cu samanta Bodhi – Cumpara de aici → Oglinda de generare a abundentei – Cumpara de aici →

Femeile Dragon vor avea nevoie de Amuleta cu samanta Bodhi, barbatii Dragon de Regele Gesar din Ling, iar pentru a isi proteja averea si banii, toti Dragonii vor avea nevoie de Oglinda de generare a abundentei. 

SARPE 

Serpii au asupra lor in anul Cainelui de pamant Steaua 8, a abundentei, banilor si averii. Vor avea parte de relatii fructoase si noroc in cariera si afaceri. Lung Ta-ul lor este la cel mai inalt nivel, ceea ce inseamna ca vor atinge succesul. Este recomandat sa potenteze Steaua 8 cu Cifra Opt sau cu Tabloul cu Copac al Prosperitatii asezat in sud-estul casei. Pentru si mai mult noroc si prosperitate pot purta Amuleta Cufarul bogatiei.

Cifra 8 Amuleta Cufarul bogatiei Placa cu cei trei gardieni celesti
Cifra Opt – Cumpara de aici →

Amuleta Cufarul bogatiei – Cumpara de aici →

Placa cu cei trei gardieni celesti – Cumpara de aici →

Cu toate acestea, asupra lor planeaza doua stele mai putin pozitive, Steaua conflictului anual si Cele Trei Ucideri. Pentru a le contracara au nevoie de Placa cu cei trei gardieni celesti in nordul casei si de Amuleta cu 8 silabe HUM.

CAL 

Calul se scutura de dependenta de altii din anul trecut si devine mult mai pozitiv in anul Cainelui de pamant. Stimulat de intelepciunea adusa de steaua 4, calul se va misca constant in acest an, insa se va confrunta direct cu Cele 3 Ucideri si are nevoie de Amulete cu cei trei gardieni celesti pentru protectie.

Amulete cu cei trei gardieni celesti Amuleta cu Crapul Dragon Amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda
Amulete cu cei trei gardieni celesti – Cumpara de aici → Amuleta cu Crapul Dragon – Cumpara de aici → Amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda – Cumpara de aici →

Pentru a amplifica energiile Stelei 4 este recomandat sa poarte Amuleta cu Crapul Dragon. Caii tineri vor avea nevoie de Amuleta cu Wu Lou si Pasarea Garuda pentru a isi proteja sanatatea.

OAIE 

In 2018 Oile sunt binecuvantate de stele si vor fi inconjurate de noroc tot anul. Le este recomandat sa aseze un Iepure Feng Shui in est-ul casei pentru a potenta energiile prietenului lor secret sau un Cal de Vant Lung ta in sud pentru noroc in afaceri.

Iepure Feng Shui Glog de Cristal
Iepure Feng Shui – Cumpara de aici → Glog de Cristal – Cumpara de aici →

Pentru protectie este recomandata Amuleta sau cardul Tai Sui 2018 si Placa Tai sui 2018 care trebuie asezata in nord-vestul casei. Oglinda de protectie impotriva energiei YIN trebuie sa stea in sud-vest iar pe biroul de la servicu, Oile vor avea nevoie de un Glob de Cristal pentru a le potenta energia pamantului.

MAIMUTA 

Maimutele se vor simti tot mai pline de energie odata ce anul inainteaza, insa norocul se va manifesta numai atunci cand vor face eforturi sa amplifice energiile pozitive sau Lung Ta-ul. Pot face asta prin asezarea unui Cal de Vant Lung ta sau Cele Trei Steauguri ale Victorie in sudul sufrageriei ori prin purtarea unei amulete cu Calul de Vant Lung ta. 

Amuleta Activatorului Celest Amuleta pentru atragerea abundentei
Amuleta Activatorului Celest – Cumpara de aici → Amuleta pentru atragerea abundentei – Cumpara de aici →

Pentru succes in cariera vor avea nevoie de Amuleta Activatorului Celest impreuna cu Amuleta pentru atragerea abundentei.

COCOS 

Cocosul se va bucura de succes si noroc in 2018. Cariera si locul de munca sunt domeniile ce se vor imbunatati pentru ei si le vor aduce multa fericire. Cu toate acestea, vor avea cateva stele negative de ale caror obstacole trebuie sa se apere. 

Placa cu Mandala Medicinala Buddha Cufarul Bogatiei cu leii zapezilor Abtibild cu Tara Verde
Placa cu Mandala Medicinala Buddha – Cumpara de aici → Cufarul Bogatiei cu leii zapezilor – Cumpara de aici → Abtibild cu Tara Verde – Cumpara de aici →

Steaua 2, a bolilor trebuie remediata cu ajutorul remediilor precum Wu Lou sau Buddha al medicinei ce trebuie fie asezate in vestul casei fie purtat sub forma de amuleta. O alta stea ce le va aduce probleme este Steaua Energiei Reduse. Remediul pentru ea este Tara Verde. Pentru cresterea averii este recomandat sa tina Cufarul Bogatiei cu leii zapezilor in sud-estul casei.

CAINE 

Cainii se pot astepta la o serie de evenimente pozitive in acest an. Le este recomandat sa aiba un Tai Sui 2018 pe birou si sa poarte cu ei amuleta cu Stindarul Victoriei pentru a isi spori sansele de succces in cariera.

Caine auriu cu moneda Rate mandarine cu ochii rosii pe monede
Caine auriu cu moneda – Cumpara de aici → Rate mandarine cu ochii rosii pe monede – Cumpara de aici →

Pentru norocul in anul Cainelui de pamant, vor avea nevoie de un Caine auriu cu moneda, iar pentru a isi mentine relatia ori pentru a isi gasi perechea potrivita, vor avea nevoie de Ratele mandarine cu ochii rosii pe monede

MISTRET

In 2018 Mistretii vor simti ca pierd energie de fiecare data cand lucrurile nu vor merge conform dorintei lor. Este recomandat sa nu lase lipsa de incredere sa ii transforme in propriul lor dusman. Vor avea nevoie fie de Amuleta cu Stindardul Victoriei, de Regele Gesar, Cele 3 Steaguri ale Victoriei ori de Elefantul Victoriei pentru a isi amplifica energiile Stelei 1, Steaua Victoriei.

Abtibild cu Elefant si Rinocer albastri Statueta cu Regele Gesar din Ling
Abtibild cu Elefant si Rinocer albastri – Cumpara de aici → Statueta cu Regele Gesar din Ling – Cumpara de aici →

Se vor confrunta cu furturi si jafuri, de aceea ar fi bine sa isi lipeasca pe geamul masinii si al casei Abtibildul cu Elefant si Rinocer albastri sau sa poarte Amuleta cu Elefant si Rinocer albastri pentru a le proteja bunurile. Statueta cu Regele Gesar din Ling ii vor ajuta sa depaseasca obstacolele aparute in anul Cainelul de pamant. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *