Elimina energiile negative cu remediile Tai Sui pentru 2022

remedii Feng Shui Tai Sui 2022 Tigru de apa
Noul an Chinezesc va aduce provocari pe planul sanatatii, al relatiilor si al norocului. Pentru a a te asigura ca aceasta va fi o perioada excepționala, plina de prosperitate si lipsita de dificultati este important sa ai pe tot parcursul anului un remediu Feng Shui cu Tai Sui in sectorul sau si sa il porti asupra ta in permanenta.

De ce este esential sa il ai pe Tai Sui de partea ta in 2022?  

Tai Sui, cunoscut drept Marele Duce al lui Jupiter, este cel care influenteaza tot ceea ce se intâmpla pe pamânt, fiind responsabil de bunastarea, protecția si norocul nativiilor. De aceea, pentru a tine departe ghinionul si evenimente dezastruoase este recomandat ca TOATE ZODIILE sa se asigure ca il atrag pe Tai Sui de partea lor.

In noul an al Tigrului de Apa, Tai Sui este poziționat in sectorul de Nord-Est. Asta inseamna ca nativii Tigru vor primi sustinerea lui Tai Sui in timp nativii Maimuta, Sarpe si Mistret se vor afla in conflicte directe si laterale cu Marele Duce. Pentru a ramane in siguranta si a fi feriti de ghinioane, nenorociri si conflcite acestor nativi nu trebuie sa le lipseasca remediile cu Tai Sui

 

Amuleta de protectie Tai Sui pentru 2022 

Asigura-te ca il ai pe Marele Duce de partea ta purtand in geanta sau in buzunar Amuleta de protectie Tai Sui 2022. Astfel, oriunde vei merge, vei fi ferit de nenorociri, conflicte, accidente sau orice alte ghinioane. 

Card Tai Sui pentru 2022 

Pentru ca atat tu, cat si restul familei sa fiti feriti de furia lui Tai Sui, poti darui fiecarui membru cate un Card Tai Sui pentru 2022 pe care sa il pastreze in portofel. Astfel, toti cei dragi vor atrage o protectie sporita impotriva energiilor nefaste.

Abtibild sticker cu Tai Sui pentru 2022

Calatoresti des sau te simti in pericol in trafic? Lipeste un Abtibild Sticker cu Tai Sui pe telefon sau in masina pentru a obtine sprijinul lui Tai Sui si a tine pericolele departe de tine. Poti lipi Abtibidul si pe fereastra casei, in sectorul de Nord-Est, pentru a tine departe certurile din familie, accidentele si nenorocirile. 

Placa Tai Sui pentru 2022 

Plaseaza Placa Tai Sui pentru 2022 in sectorul de Nord-Est la casei pentru a-i arata respect Marelui Duce si a atrage sanatatea, bunastarea si norocul pentru toti membrii casei. Astfel vei atrage sprijinul lui si vei fi ferit de obstacole pe tot parcusrul anului. 

 

Locatia lui Tai Sui nu trebuie niciodata deranjata, fapt pentru care este recomandat sa eviti renovarile in aceasta parte a locuintei. Evita confurntarea directa cu Tai Sui – daca ai dormitorul sau usa principala situata in locatia lui, amplaseaza in acest secotor Placa Tai Sui sau un remediu cu Pi Yao

Este la fel de important si sa plasezi in locatia lui Tai Sui un remediu cu animalul ceresc Pi Yao. Acesta asigura sprijinul putenic al lui Tai Sui, amplifica energiile pozitive si atrage bogatia si norocul. 

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU 2022 SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Zodiac chinezesc luna iulie 2024

Zodiac chinezesc pentru iulie 2024

In luna iulie, majoritatea nativilor trebuie sa fie precauti cand vine vorba de sanatate si posibile tradari, insa sunt nativi care au norocul de partea lor pe plan profesional si financiar. Afla din articolul de mai jos ce iti rezerva zodiacul chinezesc in functie de zodia ta.

Read More »
zodiac chinezesc luna iunie 2024

Zodiac chinezesc pentru iunie 2024

Luna iunie aduce energii benefice pe plan profesional pentru majoritatea nativilor, insa sunt si nativi care trebuie sa fie precauti in ceea ce priveste relatiile si sa evite conflictele. Afla din articolul de mai jos ce iti rezerva zodiacul chinezesc in functie de zodia ta.

Read More »
zodiac chinezesc luna mai 2024

Zodiac chinezesc pentru mai 2024

Luna mai aduce energii pozitive pe planul dragostei si carierei pentru majoritatea nativilor, insa sunt si nativi care trebuie sa se fereasca de energiile negative ale Stelei dezastrelor. Afla din articolul de mai jos ce iti rezerva zodiacul chinezesc in functie de zodia ta.

Read More »

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.