Elimina energiile negative cu remediile Tai Sui pentru 2023

remediile tai sui pentru 2023
Conform previziunilor Feng Shui, anul 2023 – Anul Iepurelui de Apa, va fi unul dinamic, anuntand schimbari total neasteptate atat in plan personal, cat si in plan profesional. In plus, vor aparea noi oportunitati la fiecare pas.
 
Pentru a te asigura ca ai un an exceptional, plin de prosperitate si lipsit de dificultati este important sa ai pe tot parcursul anului un remediu Feng Shui cu Tai Sui in sectorul de Est sau sa il porti asupra ta in permanenta.

De ce este esential sa il ai pe Tai Sui de partea ta in 2023?  

Tai Sui, cunoscut drept Marele Duce al lui Jupiter, este cel care influenteaza tot ceea ce se intampla pe pamant, fiind responsabil de bunastarea, protectia si norocul nativiilor. De aceea, pentru a tine departe ghinionul si evenimente dezastruoase este recomandat ca TOATE ZODIILE sa se asigure ca il atrag pe Tai Sui de partea lor.

In noul an chinezesc, Anul Iepurelui de Apa, Tai Sui este pozitionat in sectorul de Est, acest sector fiind casa Iepurelui. Asta inseamna ca nativii Iepure vor primi sustinerea lui Tai Sui, in timp ce nativii Cocos, Tigru si Sobolan se vor afla in conflicte directe si laterale cu Marele Duce. Pentru a ramane in siguranta si a fi feriti de ghinioane, conflicte si nenorociri, acestor nativi nu trebuie sa le lipseasca remediile cu Tai Sui.

Amuleta de protectie Tai Sui pentru 2023

Asigura-te ca il ai pe Marele Duce de partea ta purtand in geanta sau in buzunar Amuleta de protectie Tai Sui 2023. Astfel, oriunde vei merge, vei fi ferit de nenorociri, conflicte, accidente sau orice alte ghinioane. 

Card Tai Sui pentru 2023 

Pentru ca atat tu, cat si restul familei sa fiti feriti de furia lui Tai Sui, poti darui fiecarui membru cate un Card Tai Sui pentru 2023 pe care sa il pastreze in portofel. Astfel, toti cei dragi vor atrage o protectie sporita impotriva energiilor nefaste.

Abtibild sticker cu Tai Sui pentru 2023

Calatoresti des sau te simti in pericol in trafic? Lipeste un Abtibild Sticker cu Tai Sui pentru 2023 pe telefon sau in masina pentru a obtine sprijinul lui Tai Sui si a tine pericolele departe de tine. Poti lipi Abtibildul si pe fereastra casei, in sectorul de Est, pentru a tine departe certurile din familie, accidentele si nenorocirile. 

Tablou cu placa de protectie Tai Sui pentru 2023 

Plaseaza Tabloul cu Placa Tai Sui pentru 2023 in sectorul de Est la casei pentru a-i arata respect Marelui Duce si a atrage sanatatea, bunastarea si norocul pentru toti membrii casei. Astfel vei atrage sprijinul lui si vei fi ferit de obstacole pe tot parcursul anului. 
 

Locatia lui Tai Sui nu trebuie niciodata deranjata, fapt pentru care este recomandat sa eviti renovarile in aceasta parte a locuintei. Evita confurntarea directa cu Tai Sui – daca ai dormitorul sau usa principala situata in locatia lui, amplaseaza in acest sector Placa Tai Sui sau un remediu cu Pi Yao

Este la fel de important si sa plasezi in locatia lui Tai Sui un remediu cu animalul ceresc Pi Yao. Acesta asigura sprijinul putenic al lui Tai Sui, amplifica energiile pozitive si atrage bogatia si norocul. 

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU 2023 SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Zodiac chinezesc luna iulie 2024

Zodiac chinezesc pentru iulie 2024

In luna iulie, majoritatea nativilor trebuie sa fie precauti cand vine vorba de sanatate si posibile tradari, insa sunt nativi care au norocul de partea lor pe plan profesional si financiar. Afla din articolul de mai jos ce iti rezerva zodiacul chinezesc in functie de zodia ta.

Read More »
zodiac chinezesc luna iunie 2024

Zodiac chinezesc pentru iunie 2024

Luna iunie aduce energii benefice pe plan profesional pentru majoritatea nativilor, insa sunt si nativi care trebuie sa fie precauti in ceea ce priveste relatiile si sa evite conflictele. Afla din articolul de mai jos ce iti rezerva zodiacul chinezesc in functie de zodia ta.

Read More »
zodiac chinezesc luna mai 2024

Zodiac chinezesc pentru mai 2024

Luna mai aduce energii pozitive pe planul dragostei si carierei pentru majoritatea nativilor, insa sunt si nativi care trebuie sa se fereasca de energiile negative ale Stelei dezastrelor. Afla din articolul de mai jos ce iti rezerva zodiacul chinezesc in functie de zodia ta.

Read More »

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.