Energia provenita de la locatarii anteriori

Energia provenita de la locatarii anteriori

Energia provenita de la locatarii anterioriInainte sa cumperi sau sa inchiriezi orice proprietate locuibila, intereseaza-te de povestea si istoricul ocatarilor anteriori. Chi-ul negativ tinde sa persiste daca nu este purificat si inlaturat.

    Chi-ul negativ poate sa fi ramas in casa de la locatari ale caror vieti au fost marcate de manie, amaraciune si violenta – aceste emotii puternice raman uneori impregnate, astfel incat, oricat ai rascheta sau rezugravi, nu le poti indeparta. Bolile terminate tind ele sa genereze un chi foarte persistent. Peretii, podelele si tavanul contin urme de nefericire si durere, care trebuie inlaturate.
    Din fericire, exista remedii si tehnici de purificare pentru spatiul de locuit, printre care utilicarea obiectelor metalice de genul clopoteiilor, talgerelor si bolurilor cantatoare, care scot sunete ce absorb chi-ul negativ. Cele mai bune sunt cele facute din sapte tipuri de metal, reprezentand cele sapte chakre din corpul uman si cele sapte corpuri ceresti care afecteaza energia lumii noastre.
    Folosirea clopoteilor purificatori pentru spatiul de locuit este, poate, cea mai simpla modalitate de a elibera energia. Acestia sunt realizati de obicei manual si se vand impreuna cu un ciocanel de lemn, sau au o limba inauntru. Suna ritmic din clopotel, astfel incat sa se auda claritatea acordurilor, si plimba-te prin camera de trei ori, in sens orar. Pe masura ce suni din clopotel, clinchetul devine din ce in ce mai clar : mai pur, in vreme ce se elibereaza si se limpezeste energia.
    Bolul cantator este si mai eficient, deoarece energia negativa este atrasa in el si transformata apoi in chi pozitiv. Dupa ce iti vei da seama cum sa-l faci sa „cante”, vei descoperi ca purificarea regulata a spatiului de locuit, cu ajutorul lui, face minuni.
    Aseaza bolul cantator in palma ta, pe o pernuta moale – acest lucru va crea niste acorduri mai bune si apoi loveste-l de trei ori, pentru a-l „destepta”. Dupa aceea, plimba-te prin camera de trei ori, in sens orar. Loveste-l in continuare sau mangaie-i buza cu un ciocanel de lemn, lasand sunetul sa persiste cat mai mult posibil. Vei descoperi ca, pe masura ce se limpezeste energia spatiului, si sunetele devin mai pure.
    Bolurile cantatoare sunt lucrate manual, deci fiecare bol are un sunet diferit. Trebuie sa iti dezvolti un simt anume pentru bolul cantator sa intri in armonie cu acordurile sale, pentru a vedea daca ai o afinitate cu el. Cand gasesti unul care iti place si cu care poti rezona, ai grija de el. Nu il lasa niciodata sa cada pe o suprafata dura, pentru ca acest lucru ii anuleaza instantaneu puterile. Un bol utilizat timp de ani de zile devine din ce in ce mai eficient in purificarea spapului de locuit; curand, devine un aliat puternic si de incredere al casei.

Bol Cantator Feng ShuiBol Cantator Feng ShuiBol Cantator Feng ShuiClopotel Feng Shui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *