Energizati fiecare colt din living

Energizati fiecare colt din living

pa kua busola feng shuiCel mai usor mod de a activa toate colturile din living este sa imbogatiti chi-ul intrinsec al fiecaruia dintre cele opt colturi ce reprezinta punctele cardinale.

Pentru aceasta, trebuie sa suprapuneti mental simbolul Pa Kua peste spatiul din living. Este mai usor daca aveti un living dreptunghiular, de forma regulata, dar, daca nu, pur si simplu tineti cont de colturile protuberante sau cele absente si tratati-le corespunzator. Daca nu puteti face nimic referitor la sectoarele faste ce lipsesc, nu aveti motive de ingrijorare. Concentrati-va, in schimb, asupra zonelor din living pe care le puteti imbunatati.

Utilizati busola

Pozitionati-va in centrul livingului si, de acolo, puteti afla directiile folosind busola. Aflati unde se gaseste partea nordica a camerei de zi, apoi notati-va sistematic carui punct cardinal ii apartine fiecare colt. Dupa aceea, uitati-va unde este pozitionata intrarea in living. Sectorul respectiv este foarte important, si trebuie sa va asigurati ca nimic nu il blocheaza. Chi-ul trebuie sa aiba flux prin usile si intrarile din spatiul vostru de locuit, si mai ales prin usa principala.

Stabiliti elementele

In cazul tuturor celorlalte colturi, determinati elementul ce le guverneaza, conform directiei in care sunt amplasate. Dupa aceea, puteti amplifica chi-ul din fiecare colt asezand acolo obiecte ce ii reflecta elementul: de exemplu, puneti plante in colturile de Lemn – estul si sud-estul clopotei metalici in colturile de Metal – vestul si nord-vestul -, obiecte specifice pentru Pamant (ceramica, cristale si altele asemenea) in sud-vest si nord-est, veioze sau lumanari in coltul sudic si detalii de Apa in nord. Lista poate fi extinsa, desigur, dar aici va puteti exersa propria creativitate.

planta de jad a bogatiei feng shui

O planta a bogatiei este un energizator perfect pentru coltul sud-estic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *