Evita esecurile la examene cu remediile Feng Shui

remedii feng Shui pentru succes la examene
Examenele pot reprezenta o adevarata provocare indiferent daca esti copil, adolescent sau adult.  In curand copilul tau urmeaza sa sustina evaluarea nationala, examenul de bacalaureat sau de admitere? Sau poate chiar tu te confrunti cu stresul unui examen ce se apropie. Indiferent daca este vorba despre tine, despre un tanar elev sau student, remediile Feng Shui pot mari sansele de succes la orice examen. 
Afla care sunt cele mai puternice remedii care sporesc concentrarea, norocul si succesul la invatatura pentru a putea promova examenele cu brio.  

Atrage succesul la examene pentru tine sau copilul tau cu remedii pentru invatatura si educatie   

De cele mai multe ori, in ziua examenului intervin emotiile, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Acest lucru te poate pune in dificultate si iti poti pierde cele mai importante idei. Asigura-te ca ai asupra ta un remediu puternic precum un Card pentru talent si creativitate sau  Amuleta activatoare pentru talent si creativitate pentru a stimula mintea si creativitatea.
 
Globul pamantesc este unul dintre cele mai puternice remedii Feng Shui pentru invatatura, atragand energii pozitive pe planul educatiei. Asigura-te ca exista un glob pamantesc din cristal in sectorul nord-estic al casei sau al camerei de studiu a copilului. Acesta este energizantul excelent in planul educatiei si norocului scolar, ajutandu-i pe toti cei care doresc sa obtina rezultate extraordinare la orice examen. La fel de puternice sunt Pagodele celor noua nivele si Amuleta cu Pagoda cu 13 nivele, care amplasate in sectorul de nord-est al dormitorului atrag rezultate bune la invatatura si pastreaza o minte disciplinata.  
 
In cazul in care copilul tau urmareste excelenta scolara, lipeste-i pe laptop sau caietul de notite Cardul intelepciunii si al invataturii – Manjushri. Cardul ii va aduce intelepciunea care il va ajuta sa obtina notele mult dorite.  
  
Este important sa te asiguri ca cel care va sutine examenul are siguranta ca va reusi. Amuleta cu bufnita si ardei rosu, Amuleta cu bufnita si monede si Amuleta cu bufnita si busola vor intari increderea celor care sustin examene, ii vor ajuta sa stea departe de orice i-ar putea distrage de la studiu si ii vor ajuta sa-si pastreze motivatia. 
 
 

Amuleta cu bufnita si monede
Remediu pentru studiu si intelepciune  – cumpara de aici→

Card pentru talent si creativitate 
Remediu pentru talent si creativitate – cumpara de aici→

Glob pamantesc din cristal
Remediu pentru educatie si studii – cumpara de aici→

Asigura-te ca atragi norocul in ziua examenului  

Oricat de bine te-ai pregati pentru examen, de cele mai multe ori este vorba si despre noroc. Cu siguranta exista un subiect preferat pe care copilul tau il cunoaste mai bine si care i-ar asigura reusita.  Pentru a atrage energiile de noroc si a evita mici piedici care ar putea sa apara in ziua examenului este indicata purtarea unor remedii pentru noroc

Asigura-te ca in timpul examenului copilul tau poarta in geanta sau la breloc un remediu pentru educatie si invatatura precum Amuleta pentru invatatura si succes cu dragon si crapi,  Amuleta pentru invatatura, pentru elevi si studenti pentru succes la examene sau Statueta cu Dragonul verde. Acestea vor stimula inteligenta si ii vor ajuta pe elevi sa se concentreze in ziua examenului. 

Pentru a amplifica succesul si a te asigura ca efortul depus pana acum nu este in zadar, amplaseaza Oglinda de bun augur si noroc sau Statueta cu dragonul verde in camera de studiu sau birou. La fel de eficiente in atragerea energiilor de noroc sunt si Amuleta cu dragonul norocosAmuleta cu Dragonul de Pamant – Dragonul Magic Auriu sau Abtibild sticker cu cele 8 simboluri tibetane si sacul abundentei 

Amuleta LUCKY MAHJONG
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Amuleta ALWAYS STRONG cu elefant
Remediu pentru noroc  – cumpara de aici→

Amuleta cu Dragonul de Pamant
Remediu pentru noroc – cumpara de aici→

Remedii pentru energie si claritate in gandire  

Sustinerea unor examene se poate dovedi o provocare atat emotionala, cat si fizica. Lipsa somnului si eforul intelectual pot duce la pierderea energiei. Asigura-te ca sanatatea si energia copilului tau nu vor fi afectate in aceasta perioada cu Amuleta cu TARA ALBA. Iar pentru a-i spori claritatea mentala, energia si increderea in sine este recomandata purtarea Amuletei cu cele 7 roti energetice.  

De multe ori volumul mare de informatii ce trebuie retinut pentru sustinerea examenelor poate duce la anumite blocaje psihice. Abtibildul sticker cu Manjushri ii va ajuta pe elevi si studenti sa-si dezvolte capacitatile de memorare a informatiei si sa acceseze cunostintele acumulate.  La fel de puternica este si Stupa intelepiciunii cu Manjushri care, amplasata pe biroul tau sau al copilului, ajuta la stimularea creativitatii si invataturii. 
 

Abtibild sticker cu Manjushri
Remediu pentru intelepciune si educatie – cumpara de aici→

Amuleta cu TARA ALBA
Remediu pentru sanatate si forta vitala – cumpara de aici→

Card amuleta cu Tara Alba 
Remediu pentru sanatate si forta vitala – cumpara de aici→

VREI SA STII MAI MULTE DESPRE REMEDIILE PENTRU EDUCATIE SAU NU STII CARE ESTE CEL MAI POTRIVIT REMEDIU PENTRU TINE? SUNA-NE LA NUMARUL DE TELEFON 0799.188.188 SI TE VOM AJUTA CU MARE DRAG

Vrei sa primesti mai multe sfaturi Feng Shui? Aboneaza-te, iar noi iti vom trimite cele mai recente articole.